a matę sprzedaje ta samo osoba, ktora robila Ci diagnoze ?
Temat bardzo ciekawy, ale takiej sytuacji nie miałam.
Liczba postów: 1.202
Liczba wątków: 89
Reputacja:
0
u mnie jest raczej na odwrót. widzę jakiego koloru komuś brakuje, albo widzę 'brud' na aurze. tzn ktoś ma dla mnie np kolor szlamu.
Liczba postów: 284
Liczba wątków: 12
Reputacja:
0
W jakim celu wykopałyście nieboszczyka?
Ja też nie zwróciłam uwagi na datę.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
ale ja czasem zwracam uwagę, wciąż jestem na forum, czy to zalogowany czy to biernie jako gość.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Czasem widzę aurę, a raczej kolor, który przesyłam w czasie zabiegów uzdrawiania pranicznego.
Liczba postów: 83
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
Uzdrawianie praniczne to typ bioterapii. Polega na oczyszczaniu czakr/ wymiataniu energii/ i nasączenia ich nową energią. W czasie tego przesyłania energii, zwłaszcza gdy pracuję na fantomie w czasie robienia sobie zabiegu widzę kolor. Nie wiem jednak czy to kolor aury czy kolor, który ma energia lecząca. Swoją drogą warto by się zabrać za naukę widzenia aury, bo o bardzo przydatna umiejętność...
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 141
Reputacja:
1.876
Spróbowałem i zapytałem jaki jest podstawowy kolor mojej aury.
Korzystałem z tego linka <!-- m --><a class="postlink" href="http://allachrzanowska.blogspot.com/2011/10/tarot-kolory.html">http://allachrzanowska.blogspot.com/201 ... olory.html</a><!-- m -->
Wyciągnałem 8 MIECZY.
Miecze reprezentują - biały, żółty, indygo, błękitny, wszelkie mieniące się i błyszczące.
Czy może ktoś podpowiedzieć na jaką z tych barw wskazuje liczba 8?
To znaczy ja znalazłem strone internetową, gdzie kartom były podporządkowane kolory. Wkleiłem linka wyżej. Nie potrafie widzieć jeszcze aury, ale kiedy sie naucze to zweryfikuje ile jest w tym prawdy.
Hej. Jak w temacie. Podzieiscie sie swoimi doswiadczeniami odnosnie nauki wudzenia aury?
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 141
Reputacja:
1.876
22-02-2022, 19:44
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22-02-2022, 19:44 przez
nastek96.)
Ja wykonywałem takie fajne ćwiczenia, gdzie widziałem pomiędzy dłońmi nic, taką energię jakby.
I ćwiczyłem praktycznie w parku. Łatwiej było zobaczyć coś przy kobietach niż przy mężczyznach.
Widziałem czasem falujące energie, a czasem nic. Raz tylko przez moment udało mi się zobaczyć jakby otoczkę, choć nwm ile widziałem, a ile chciałem zobaczyć. Oczywiście z racji bycia początkującym nie widziałem żadnych kolorów.
Liczba postów: 4
Liczba wątków: 2
Reputacja:
0
A co sądzicie o kamerze kirlianowskiej, która rzekomo pozwala dostrzec, sfotografować aurę człowieka?