14-12-2013, 22:33
Libra22 napisał(a):To pryszcz i bzdura.jak na dniach masz game over to tak
aaa ja tu z 200 lat pewnie zabawie a trzeba jakoś zapłacić
Libra22 napisał(a):To pryszcz i bzdura.jak na dniach masz game over to tak
Mystic napisał(a): ja tu wmawiam ze zarabiam 10000 zł dziennie a tu mandat dostałem 200 zł
i doznałem szok bo po tym uświadomiłem sobie ze mnie wrobili , to dzwonie na komendę ze Pan policjant nie pokaz mi prędkości a on odpowiada ze pokazał
Seweryn1974 napisał(a):No to musisz swoją założyćChyba mam inną drogę zaplanowaną .
Seweryn1974 napisał(a):Ciekawe, że afirmacja nie ma dotyczyć stwierdzenia faktu: nie raz słyszałem, iż właśnie tak powinno być. Podświadomość przyjmuje stwierdzenie faktu jako pewnik i działa w tym kierunku, a tu pani mówi, że jest to proces na zasadzie "jest coraz lepiej". Hmmm, tyle że stan rzeczy będzie taki: jest lepiej i lepiej, i jeszcze lepiej...a kiedy będzie zupełnie dobrze? Kiedy przysłowiowa strzała Zenona dotrze do celu? Ale ciekawy film, nie powiem,
Seweryn1974 napisał(a):Inaczej mówiąc zakładam, że czas i przestrzeń się nie liczą, co jest zgodne z głębokim przeświadczeniem duchownych. Nie będę tu wchodził w fizykę.
ma_ewa01 napisał(a):Jeszcze tylko Ci odpowiem. Ten kurs prowadzi licencjonowany wykładowca Metody Silwy na Polske Północna - Kazimierz Insiński . Tu masz linka
<!-- m --><a class="postlink" href="http://silva.alpha.pl/index.php/teachers/lek-med-kazimierz-insinski/">http://silva.alpha.pl/index.php/teacher ... -insinski/</a><!-- m -->
Pozdrawiam
M
Mystic napisał(a):Potęga podświadomości to jest dobry towar na handel . Kiedyś oglądałem film i oczewisci ludzi płacą a tu brak efektów
To ten instruktor ładnie powiedział jego słowa . Nie odniosłeś efektu ,myślisz ze biedę cie pocieszał jesteś len , mało pracy włożyłeś , obwiniasz cały świat, każdy mój klient odnosi sukcesy i ty odnesisz. Mam dla ciebie extra kurs w promocje za 1000 zł dla vipów ostatnie 5 sztuk oczewisci było bardziej ostro i fachowo
roxen1990 napisał(a):a co do tej płacy to teraz wszedzie za wszystko trzeba płacić u lekarzy... itdNasz organizm sam leczy wszystko , jak nie masz kontroli nad nim to wtedy do lekarza