Liczba postów: 119
Liczba wątków: 4
Reputacja:
0
Wormars,na tym forum jest jedna regula bez wzgledu na to jaki jestes. Jesli sie wypowiadasz podajesz rozklad i karty. :|
Liczba postów: 69
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
oj-oj.. juz myslalam, ze Marsylskiego nikt nie przebije, powiedzmy, ekscentrycznoscią.. Wormars, jawisz sie troszke jak ten szukmistrz z krolikiem wyciaganym z kapelusza, nikt nie wie skad i jak, a Twoja interpretacja juz jest :roll: Ale w takim razie, powiedz, jaki jest sens Twojego pisania na tym forum gdzie to polega wlasnie na tym, ze interpretujemy konkretne karty ? Chcesz dawac gotowe odpowiedzi - "jednorazowi" wpadajacy tu po darmowa wrozbe uciesza sie, dla nich to bez znaczenia, ale nam pozostalym, robisz lekki balagan i lamiesz reguly ktore sa jasne dla wszystkich pozostalych - nie do konca fair, chyba sie ze mna zgodzisz ? . Anyway, witaj na naszym forum 8-)
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
Sanna, wyjelas mi to z ust...niektorzy chyba jednak wpadaja tylko po to zeby sobie pobajdurzyc.
Wormars(e) masz bardzo oryginalnego nicka, on nie pasuje do naszego dobrego forum. Dla nie znajacych angielskiego : worm-robak, arse-dupa. Przepraszam kochani, ale musialam to zrobic.
Liczba postów: 1.715
Liczba wątków: 97
Reputacja:
15
A w jakim to slangu? :o Ars to chyba sztuka - no chyba, ze masz ja w takim poważaniu głębokim i nie dbając o formę dodajesz na końcu literę e.
Przecież to może mieć bardziej podniosłe korzenie War i Mars - oba znane na całym świecie i we wszystkich strefach językowych słowa.
Ruda bo dorobisz się ostrzeżenia! To przepraszam to nie do "kochani" ale do Warmars proszę skierować.
Reputacja:
0
Sorry, takie bylo moje durne skojarzenie....niezbyt ladne. A mozna wiedziec czemu sie tak nazwales, czy ono cos oznacza ? Nie gniewaj sie...please...
Reputacja:
0
Dzieki. Jeszcze raz sorki za glupi zart.
Zib ! nie strasz ... obiecuje,ze bede grzeczna.
A swoja droga wormars to cos sie tak uparl przy swoim ? Czemu nie chcesz pokazac kart jakie wyciagasz ? Przeciez wiesz, ze my tu glownie o kartach gadamy. To powiedz chociaz z jakiej talii korzystasz ?
Reputacja:
0
Fajny ...<!-- m --><a class="postlink" href="http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=19271&item=290572182425">http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0572182425</a><!-- m -->
Reputacja:
0
Lubie takie proste karty. Mam wloska talie, ktora ma rysuneczki troszke jakby w tym stylu, tylko w niej wszystkie karty maja rysunki, Male Arkana tez. Bardzo ja lubie. Rozumiem ,ze to byly twoje pierwsze karty ? Dawno je kupiles ? czy uczyles sie znaczen z ksiazki, czy juz wiedziales co nieco o znaczeniach kart ?