10-07-2011, 17:16
Taka w sumie moja sugestia była Alem skromna, hihihi
Eremit napisał(a):A dziękuję za uznanie :thanks:
rudalila napisał(a):No coz...nasze forum nazywa sie "Dobry Tarot", jesli nie chcesz isc z nami droga "Dobrego Trota" to masz szanse zalozyc forum "Prawdziwy Tarot". Bedziemy do ciebie zagladac. Jesli chodzi o wolnosc slowa i indywidualizm, ktory , jak mowisz umarl na tym forum, to proponuje wpierw uzasadnic swoja opinie, bo to sa slowa rzucane na wiatr....Poza tym, tu nie ma zadnego przymusu Wormars. Porzadek musi byc i jakies okreslone zasady. Gdybysmy sie z propozycja Eremita nie zgadzali to by tu dopiero wrzalo. A to czy nasz sposob nauki jest wybraniem latwej i na skroty drogi, to trudno powiedziec...nie wiemy przeciez jak ty sie ,przpraszam(!), nie chce cie urazic mowiac -" uczyles". Komu nie odpowiada nasz sposob uczenia moze sobie pojsc, tak jak ty, wlasna, indywidualna droga i wypracowac sobie zupelnie personalne znaczenia kart. Ty zreszta przeciez nie przychodzisz tu sie uczyc, prawda? mowiles, ze wszystko wiesz.
tarot.marsylski napisał(a):co za ułomni ludzie marnują tlen na planecie nikt nigdy nie będzie znać wszystkich sekretów tarota.A co do prawdziwego tarota-to właśnie na dbtarocie taki jest.A jak się nie podoba to wypad.Argument o wolności słowa rodem z pewnej partii na P-no comments.A potem się dziwimy że takie nowe Chrzanowskie i Macieje wypadają.Miło że napisałeś swoje zdanie adekwatne do swojej wiedzy ... na ten temat .
tarot.marsylski napisał(a):tak bo jest moja wiedza nieskończona i nie udzieliłem prawa głosu na mój temat.
Eremit napisał(a):PS> Większość decyzji jest tu głosowane i admin to najwięcej tylko tu sprząta marsylski mu pyskuje, a ruda do tej pory nie nauczyła się poprawnie cytować. Takie łagry tu są :sarcastic: Wolnośc slowa umarła :suicide: - to pewnie kolejna tajemnica :roll:
rudalila napisał(a):Eremit zostal zakrzyczany ... schowal sie w kacik i boi sie nosa wychylic. A jak kota nie ma to wiadomo...myszy harcuja...
W dziale "darmowe wróżby" nie ma przymusu podawania kart, więc możesz wspaniałomyslnie wróżyć raz w miesiącu.
....wszyscy na to czekamy. Mi jeszcze 27 dni zostalo do kolejnej szansy. Zaklepuje !...tzn nie wiem jeszcze jak to dziala u wormars-a ?....zapisy...? :sarcastic:
Wormars nie badz taki seryjny( )....usmiechnij sie...daj sie lubic...My tu lubimy sie powyglupiac.... :jester:
wormars napisał(a):W dziale wróżby wormarsa nie będę podawał ... nic .No chociaż wróżbę podaj
Cytat:Ale wiesz to dziwne forum, w takim razie gdzie przywódca ? Ty jako admin powinieneś dowodzić a nie sprzątać - To moje zdanie.a słyszałeś o samoorganizacji :idea:
Oczywiście możesz z innymi adminami ... ale mimo wszystko 1 prowadzący forum powinien być ... wtedy nie ma chaosu a tak ... to jest tak jak piszesz
Eremit napisał(a):a słyszałeś o samoorganizacji :idea:
Na lodowisku ludzie jeżdżą bez przywódcy i bardzo rzadko dochodzi do kolizji.
Gdy ktoś zaczyna kierować ruchem zaczyna się zderzać coraz więcej ludzi :o Stwierdzone doświadczalnie.
Marisela napisał(a):Jesli moge dolaczyc do dyskusji... dobrym pomyslem jest zeeby nasz kolega po fachu pisal w swoim watku i nie podawal nic :sarcastic: Jesli nasze forum ma zasady ze podajemy rozklady i wyciagniete karty,poniewaz zalozeniem forum jest rowniez nauka tarota, to jesli kazdy z nas by tak robil jak kolega wormars to pytam jak Ci ludzie maja sie nauczyc i w jakim celu to forum? Lepiej zalozyc forum z jednym watkiem Wrozby gratis bez podawania niczego . Jesli koledze nasze zasady nie dpowiadaja to moze udzielac sie na swoim blogu albo zalozyc wlasne forum pod wyzej wymienionym tytulem. A swoja droga czy jak wormars jest u kogos w domu to tez robi co mu sie podoba i nie stosuje sie do norm zachowania i zwyczajow panujacych w cudzym domu ? Nie sadze ,bo jesli u kogos w domu powie ze bedzie robil co chce bo taki jest albo tak mu sie podoba to zostanie wyproszony. Kazde miejsce nawet forum ma swoje normy zachowania ,swoje reguly i zasady.
Marisela napisał(a):Nie wiem na jakiej podstawie sadzisz ,ze mnie to boli :o I to co napisalam to nie tylko moje zdanie. Ale jesli bedziesz tylko na swoim watku inwidualista tak jak chcesz to ok.
Kulawy Byt napisał(a):napisze tak rzadko wchodzę ,ogolnie for fun , kiedys o tarocie sie mało pisalo czy mówilo , wiadomo czas leci , swiadomosc sie zmienia chociaz ciezko hehe ,dostepnośc precjozów ezoterycznych jest ogromna , WOrma ROZUMIEM ZE ROBI PO swojemu , niechaj robi , kazdy ma swą drogę z tarotem , ale czy aby na wszystkich forach uczacych np jak trzymac karty , jak oczyszczac , hehe dla mnie to smieszne , masz karty , masz intuicje > , chcesz pracowac z nimi to po co huczne traktowanie tarota jako bicza dla ubogich , wiem ze poodbiegałem od sedna , moim zdaniem tarot uczy skromnosci ale mało kto wyciaga wnioski na ten temat czy dostrzega to zazwyczaj oczekujac, nic ide na ryby trzymajcie sie , nie oczekuje ze ktos napisze co ty kulawy piłes hehe ,ludzie nauczcie sie ciszy , tarot nie krzyczy tylko pokazuje , lece