Witajcie, zgodnie z obietnicą, czas na wyniki
Byłem nad morzem z rodzicami. Nie wiedzieć czemu wszyscy odczytali kobietę, ale nikt nie zauważył mojego ojca.
Każdy coś zgadł, więc najpierw po kolei powiem co było trafione:
Anja: był blisko lasek, w pewnym sensie na łonie natury, ale niekoniecznie, bo jednak w mieście. Bardzo dobrze odczytałaś, że był problem z dojazdem tam, były ogromne korki. Ciepłość i serdeczność też jest trafiona.
Wildwood:
Wymieniałaś różne miejsca z wodą, więc skojarzenia miałaś dobre. I byliśmy dość aktywni, dużo chodzenia na piechotę.
Kama:
Byłem nad dużą wodą, nad morzem. Ja nie wziąłem ze sobą wielu rzeczy, ale moja mama owszem. Ona by najchętniej zapakowała pół domu. W końcu mikser może się przydać w każdej sytuacji
Owszem, nie planowaliśmy wyjazdu dużo wcześniej. Wyczytałaś tu intencje mojej mamy. Była bardzo zmęczona pracą i bardzo mocno potrzebowała się oderwać. I trafiłaś, że z kobietą z rodziny.
JesiennyLisc:
W pewnym sensie życie tam zwalnia, wszyscy są na wakacjach. Byłem z kobietą, która była zmęczona.
selena889:
Byłem blisko natury. To był hotel z dobrym wyposażeniem: internet, parking.
Spędzaliśmy czas dość aktywnie i były to osoby mi bliskie.
Czas podać zwycięzce. Najwięcej szczegółów podała Kama i jako jedyna szczegółowo powiedziała, że byłem nad morzem. Kama gratulacje
Czekamy na kolejny warsztat