Nowa znajomość

Witaj Izydo,
Poniewaz zbilza sie Nowy Rok 2019 chcialbym Ci zadac jedno pytanie jesli zechcesz mi odpowiedziec:
Czy osoba o ktorej mysle jest mi sklonna zaufac i otworzyc sie na blizsza znjomosc romantyczna.
Jest mi ona bardzo bliska sercu.
Ja: Jacek - 31-03-1965
Ona : Nichole 27-09-1977
Z gory dziekuje za odpowiedz i zycze Wesolych Swiat oraz Szczesliwego Nowego Roku  2019 !! Uśmiech
Odpowiedz

Witaj ! 
Zdaję sobie z tego sprawę ,ze dość póżno Ci odpowiadam na pytanie.....ale moze z tej wróżby wyciągniesz jakieś wiadomości dla siebie.

Na twoje pytanie karty pokazały ,ze zatrzymana jest ta relacja,,co do której masz nadzieję.Ona sie przed nią powstrzymuje.
Ale nie wykluczone ,ze nastąpi jakaś gwałtowna zmiana w okolicy Ryb i ona Nichole zmieni zdanie.
Natomiast musisz wiedzieć ,ze ta wasza bliższa znajomość pokazuje mi się w kartach jako tylko i wyłącznie oparta na przyjemności i erotyce....Nie powiedziałąbym ,ze tutaj chodzi o romantyzm ,tylko o fizycznośc.Więc jeżeli masz nadzieję ,ze ta znajomość bedzie romantyczną to nie,ale jeśli odpowiadałaby na poziomie fizycznośc to tak.
Tarot pokazał,ze ona ma jakiegoś mężczyzne przy swoim boku,ale tez pokazał,ze Ty jesteś zachwycony jej urodą i ciałem. Musisz jeszcze wiedzieć,ze nie będziesz tym jedynym w jej zyciu,będzie jeszcze ktoś .
Ona trochę ma takie niepowazne podejście do zycia....i tak jak pisałam relacja oparta na erotyce tak,romantyzm i głebokie spojrzenia sobie w oczy nie.Jednak muszę ci powiedzieć ,ze gdybyś wdał sie w relacje z nią to potem mozesz usłyszeć na swój temat niestworzne rzeczy,wymyslone historie to będą kłamstwa ,a i czasem mogą być i pomówienia.
Tarot pokazał ,ze sam wycofasz się z tej znajomości.....
Rada od kart -Koło Fortuny-zdaj się na los!

Pozdrawiam Cię cieplutko i zyczę wszystkiego co najlepsze.....
Odpowiedz

Bardzo ci dziekuje za poswiecony czas , wlasnie dlatego nie klade kart dla siebie , bo nie moge byc obiektywny gdy w gre wchodza silne emocje...Czas pokaze , Kolo Fortuny to jest tez kolo karmy , wiec lekcja wybaczenia sobie i innym ma tu chyba najglebsze znaczenie rady tarota...
Pozdrawiam serdecznie juz w Nowym Roku 2019!! Oczko
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości