Liczba postów: 316
Liczba wątków: 72
Reputacja:
0
Znak Zodiaku: Koziorożec ♑
Witaj. Jeśli można poproszę o ogólną wróżbę na 2025 rok. Jestem ciekawa co mi los przyniesie w pracy, miłości i ogólnie. Może jakieś zmiany wreszcie na lepsze? Chciałabym i czekam na nie, ale chyba za mało mam odwagi do działania, chociaż.. po ostatnich wydarzeniach wiem że trzeba żyć pełnią życia i walczyć o spełnienie marzeń.
Liczba postów: 1.721
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.141
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Maryś
pytania: Jestem ciekawa co mi los przyniesie w pracy?
2 Miecze - Nic nie przyniesie, w pracy całkowity zastój. Oczywiście w twojej głowie nadal będą się rodziły plany jak z tej pracy wychodzisz, tylko że na tym to się kończy. Wychodzisz i wychodzisz i nic, nie wiadomo gdzie i po co. Maryś pracuj sobie spokojnie i ciesz się stabilizacją. Przynajmniej jakiś pozytyw.
miłości?
XVI Wieża - Tutaj coś rypnie, jakaś sprawa się zawali.
Dołożenie XVII Gwiazda - Ale to nic poważnego, rypną jakieś płonne nadzieje, zamki na piasku. "To" się kupy nie trzyma, więc dasz sobie z tym spokój. Zresztą zobaczysz że "to" nie było nic warte i będziesz dalej szukać.
i ogólnie.
4 Monety - Zrobisz się bardziej skryta, w 2025 będziesz miała jakąś swoją tajemnice i będziesz chciała ją zachować dla siebie.
Pokazała się obawa, że sprawa się wyda, więc jeśli dasz radę, nie narażaj się po prostu na niepotrzebny stres.
A jeśli już wplączesz się w jakąś podejrzaną sprawę, to bądź ostrożna i zadbaj o dyskrecję.
Tak będzie najlepiej dla wszystkich.
Bądź dobrej myśli.
Wszystkie doświadczenia czy te dobre, czy inne są dla nas.
Mają nam przede wszystkim pokazać co naprawdę jest ważne i jak cudownie jest żyć.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."