Wróżba 2025

Proszę o wróżbę na przyszły rok (finanse, prace, ogólne powodzenie).
Dziękuję i wszystkiego dobrego! [Obrazek: buzki.gif]
Odpowiedz

Witaj Pio33
Pytania: 
Proszę o wróżbę na przyszły rok finanse
As Mieczy, XIX Słońce - Powinno być dobrze. 
Podpisanie jednej umowy da taką satysfakcję, która te finanse przysłoni w takim stopniu że przestaną być ważne. 
Tak jakbyś nagle zaczął robić to w czym naprawdę jesteś wielki. 
Nie widać braków, jest równowaga. 
Nie żyjesz na kredyt, ale też nie trwonisz na niepotrzebne zbytki.

prace
10 Buław, I Mag, Król Monet - Przygotuj się na harówę. Zadbaj w między czasie o zdrowie, żeby go nie nadwyrężyć tym przepracowaniem. 
To zobowiązanie którego się podejmiesz mocno może cię wyeksploatować, ale równie mocno ustawi twoją pozycje fachowca. 
Z końcem roku otrzymasz jakby zwrot poniesionych kosztów i wkładów, bo pokazałeś się pięknie, z klasą i z kasą.

ogólne powodzenie
6 Mieczy - Masz je jak w banku, ktoś delikatnie pomaga ci w teraz w życiu. 
Jesteś pod opieką. Stery twojego życia są w dobrych rękach. 
Zdaj się na los i Ufnie przyjmij to co ci ofiaruje.

Bedzie dobrze, zobaczysz, każdy wysiłek który włożysz w siebie będzie ci wynagrodzony.
Wszystkiego Dobrego Pio
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Dziękuję  za pomyślną wróżbę, praca szykuje się ciężka, to mniej więcej wiem, ale damy radę,  Kwiatek 
Powiedz mi jak daleko w przyszłość widzą karty?
Bo szykują się nam dwie sprawy związane z nieruchomościami, spłata wspólwłaścicieli, zakładanie KW itp. Czy w najbliższym czasie(rok,dwa)coś takiego widać?
Pozdrawiam serdecznie.
Odpowiedz

Pio 33
Pytanie: szykują się nam dwie sprawy związane z nieruchomościami, spłata współwłaścicieli, zakładanie KW itp. 
Czy w najbliższym czasie(rok,dwa)coś takiego widać?
Rok - III Cesarzowa - Jak najbardziej coś widać, pokazuje się Kobieta z którą trzeba się dogadać. I chociaż mogą być trudności, bo tu "nie chodzi o pieniądze" I na początku można mieć wrażenie że będzie was zbywać, to nie poddawajcie się. Cesarzowa jest mądra i pozbawiona niskich pobudek. Jeżeli będzie Uczciwie będzie przychylna.
Dwa lata - XX Sąd Ostateczny - Powinno być już sądzie. Prawdopodobne że w 2026 KW będą już rejestrze.
Pamiętaj, że wartości sentymentalnej nie przelicza się na pieniądze, dogaduj się i przygotuj nawet na słowne wycieczki do odległych przodków.
Jak zachowasz spokój powinno sie wszystko dobrze ułożyć.
Wszystkiego dobrego
Hazsar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

To wiem,że trzeba się  dogadać, tam problemem jest kuzyn , który zadłużył swoją malutką część prawie na 1 mil. Tu się trochę powlecze. Dziękuję za wróżbę i  Zdrowych i Spokojnych Świąt! życzę Hejka
Odpowiedz

PIO wzajemnie wesołych Oczko trzymam kciuki za pomyślne negocjacje.

Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości