Syn Praca

Witaj Hazar,

mam pytanie co do pracy i przyszłości zawodowej mojego Syna.
Obecnie jest w zawieszeniu czeka na informacje dot. podjęcia pracy w Niemczech. Facet nie odzywa się  syn miał wyjechać z początkiem lipca.
Czy coś z tego wyjdzie ? Czy raczej ma skupić się na nowej propozycji gdzie obecnie tzn od pon. rozpoczął pracę ?

Dane prześlę na priv.

z góry serdecznie dziękuję

pozdrawiam
Asuntina
Odpowiedz

Witaj Asuntina

Pytanie: Obecnie jest w zawieszeniu czeka na informacje dot. podjęcia pracy w Niemczech. Facet nie odzywa się  syn miał wyjechać z początkiem lipca.
Czy coś z tego wyjdzie ?

VII Rydwan - Pokazał się wyjazd, jeszcze nie paliłabym mostów na ten wyjazd do Niemiec. Czekajcie jeszcze w gotowości, bo informacja może nadejść w każdej chwili.

Czy raczej ma skupić się na nowej propozycji gdzie obecnie tzn od pon. rozpoczął pracę ?

V Papież - Nie da rady sie skupić, zaciska kucki by poszło po jego myśli. On wierzy w ten wyjazd do Niemiec i najlepiej tym sobie pomaga, by przedsięwzięcie sie zrealizowało.

Bądźcie dobrej myśli. Finalnie powinien wyjechać i rozwinąć skrzydła.

Wszystkiego dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(27-06-2024, 20:41)Hazar napisał(a):  Witaj Asuntina

Pytanie: Obecnie jest w zawieszeniu czeka na informacje dot. podjęcia pracy w Niemczech. Facet nie odzywa się  syn miał wyjechać z początkiem lipca.
Czy coś z tego wyjdzie ?

VII Rydwan - Pokazał się wyjazd, jeszcze nie paliłabym mostów na ten wyjazd do Niemiec. Czekajcie jeszcze w gotowości, bo informacja może nadejść w każdej chwili.

Czy raczej ma skupić się na nowej propozycji gdzie obecnie tzn od pon. rozpoczął pracę ?

V Papież - Nie da rady sie skupić, zaciska kucki by poszło po jego myśli. On wierzy w ten wyjazd do Niemiec i najlepiej tym sobie pomaga, by przedsięwzięcie sie zrealizowało.

Wszystkiego dobrego
Hazar
Hazer,

bardzo dziękuję, jak tylko coś ruszy napiszę.

pozdrawiam serdecznie Buźki 
Asuntina
Odpowiedz

(29-06-2024, 06:37)Asuntina napisał(a):  
(27-06-2024, 20:41)Hazar napisał(a):  Witaj Asuntina

Czy coś z tego wyjdzie ?

Wszystkiego dobrego
Hazar
Hazer, bardzo dziękuję, jak tylko coś ruszy napiszę.
pozdrawiam serdecznie Buźki 
Asuntina
Witam,
spieszę z weryfikacją; niestety wyjazd do Niemiec - nikt się nie odezwał, praca o której pisałam też nic z tego nie wyszło mimo roztoczenia przez firmę świetlanej przyszłości, potem była kolejna firma po 2 tyg. Szef stwierdził że nie dogadają się.
Obecnie Syn podjął naukę w Szkole Policealnej i pracuje dorywczo. Ech może w końcu uda mu się znaleść swoją ścieżkę zawodową.
pozdrawiam Asuntina
Odpowiedz

Dziękuję za weryfikację Oczko

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości