Egzamin

Witaj LeCaro. 
Chcialabym poprosic o rozlozenie kart. Wczoraj podeszlam do egzaminu z pedagogiki. Byl on fatalny. Czuje, ze naprawde mi zle poszlo i go nie zdalam. Musze czekac na wyniki egzaminu az miesiac. Mam ogolnie 3 podejscia do tego egzaminu by go w koncu zdac. To byl pierwszy raz. Chcialabym zapytac kart jak mi poszlo/jaki bedzie wynik tego egzaminu pozytywny czy jednak negatywny. Magdalena 13/03/1991 Serdecznie dziekuje za poswiecony mi czas.  Buziak
Odpowiedz

(04-04-2021, 09:02)Eteacher napisał(a):  Witaj LeCaro. 
Chcialabym poprosic o rozlozenie kart. Wczoraj podeszlam do egzaminu z pedagogiki. Byl on fatalny. Czuje, ze naprawde mi zle poszlo i go nie zdalam. Musze czekac na wyniki egzaminu az miesiac. Mam ogolnie 3 podejscia do tego egzaminu by go w koncu zdac. To byl pierwszy raz. Chcialabym zapytac kart jak mi poszlo/jaki bedzie wynik tego egzaminu pozytywny czy jednak negatywny. Magdalena 13/03/1991 Serdecznie dziekuje za poswiecony mi czas.  Buziak

Eteacher, bardzo wątpliwe czy wynik tego egzaminu będzie pozytywny... myślę że musiałabyś podchodzić drugi raz.
Natomiast karty mi pokazują że nie ten wynik jest teraz chyba najważniejszy. Widać po prostu że zaczynasz się w ogóle zastanawiać czy jest to dla Ciebie właściwy kierunek. Zbyt wiele sił Cię to kosztuje, a nie przynosi oczekiwanego zadowolenia, i ogólnie rzecz biorąc brakuje Ci chęci, zdolności czy zacięcia do tego.
Moim zdaniem jakiś czas możesz jeszcze zwlekać, ale potem - nagle - podejmiesz decyzję o zupełnej zmianie. I to przyniesie Ci ulgę, jakby uwolnienie się od balastu... wystrzelisz jak z procy w nowym kierunku. Oczko

Pozdrawiam Cię serdecznie. Buźki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości