Wróżba 2025

Czy moglabym rowniez poprosic Cie o nowa wrozbe? Moze byc na okres tego roku 2025.

1. Zastanawiam sie czy zostac w obecnej miejscowosci W czy przeniesc sie do miejscowosci B lub L. Ciagie mnie do L, ale jest tez kilka przeslanek, zeby zostac tu gdzie jestem w W. Nie wiem co zrobic, chetnie przyjelabym jakas wskazowke.

2. Bardzo ciagnie mnie, zeby wrocic na jakis czas do Polski (mieszkam obecnie za granica). Czy to by bylo pozytywne wrocic na dluzszy okres? 

3. Co karty radza w sprawie mojego mieszkania w dzielnicy Mal. Czy sprzedac je z zyskiem, czy raczej zostawic i wynajmowac?

4. Kwestia pracy - troche juz czuje, ze ta firma to nie moje miejsce. Czy cos mi poradzisz jaki kierunek obrac?

5. Kwestia plecow, zdrowia. Mam cos w stylu prawie przepukliny i boli mnie. Dbam o siebie, chodze na terapie. Mam jednak wiele hamulcow, np. wychodze mneij na miasto, mam ograniczenia jesli chodzi o hobby.
Nie wzielam zadnego zwolnienia medycznego. Moze by mi sie przydalo zwolnienie medyczne np. na 1-2-3 miesiace?

6. Pytanie bardzo osobiste... Czy samotne macierzynstwo byloby dla mnie do udzwigniecia? Wtedy raczej na pewno wrocilabym do Polski zeby byc z mama. Czy raczej czekac na poznanie odpowiedniego partnera?

7. Jakas porada, cos od serca na ten rok.
Odpowiedz

Witaj Tajlandia

Pytania:
1. Zastanawiam sie czy zostać w obecnej miejscowości W czy przenieść sie do miejscowości B lub L. Ciągnie mnie do L, ale jest tez kilka przesłanek, żeby zostać tu gdzie jestem w W. Nie wiem co zrobić, chętnie przyjęłabym jakąś wskazówkę.
VII Rydwan - Rozważ ten wyjazd, pokazuje się że jesteś w drodze i prawdopodobnie wraz z dobytkiem, czyli przeprowadzka jak najbardziej możliwa w 2025. Widać, że to też będzie bardzo dobra decyzja, bo oblicze masz zdeterminowane, więc wątpliwości się rozpłyną i zrobisz to bez zawahania.

2. Bardzo ciągnie mnie, żeby wrócić na jakiś czas do Polski (mieszkam obecnie za granica). Czy to by było pozytywne wrócić na dłuższy okres?
IV Cesarz - Bardzo pozytywne, masz już wypracowany dobrobyt, autorytet i hojnie pokazujesz się innym. W Polsce będziesz miała już niekwestionowaną pozycje lidera, będziesz już konsumować owoce swojej pracy i ze stanowiska zarządzać swoim królestwem.

3. Co karty radzą w sprawie mojego mieszkania w dzielnicy Mal. Czy sprzedać je z zyskiem, czy raczej zostawić i wynajmować?
10 kielichów - Zostawić, to miejsce pokazało się sentymentalne. Jest możliwe, że będziesz tam spędzać czułe chwile ze swoją drugą połówką. To miejsce ma taką specyficzną jakość. Ogień tam nie wygasa. Nie warto się pozbywać, bo naprawia emocjonalnie.

4. Kwestia pracy - trochę już czuje, ze ta firma to nie moje miejsce. Czy coś mi poradzisz jaki kierunek obrać?
XI Sprawiedliwość - Możesz przygotowywać się na zmianę, ale w tym roku niczego innego nie będzie. Macie za dużo umów, które was skutecznie wiążą. Zresztą w tym roku musisz tam trwać. Kierunku żadnego nie widać, oczy w tej kwestii pozostają ślepe.

5. Kwestia pleców, zdrowia. Mam coś w stylu prawie przepukliny i boli mnie. Dbam o siebie, chodzę na terapie. Mam jednak wiele hamulców, np. wychodzę mniej na miasto, mam ograniczenia jeśli chodzi o hobby.
Nie wzięłam żadnego zwolnienia medycznego. Może by mi sie przydało zwolnienie medyczne np. na 1-2-3 miesiące?
6 Kielichów - Przepuklina pokazuje się w okolicy 6 kręgu od dołu ? i jest dosyć spora? Hobby na razie odpuść. 
Chociaż nie wiem, bo dyski pokazały się wszystkie w porządku.  A to co widać to bardzie przypomina uszkodzenie ale worka oponowego.
Musisz iść na jakieś dobre badanie. Dyski i kręgi wydają się być w porządku.
Rokowania - 8 kielichów - Trzeba się za to zabrać, bo nogi zaczną "odmawiać posłuszeństwa". Umów się na wszystkie możliwe badanie i niech dobrze to prześwietlą. To prawdopodobnie jest do "zaszycia"

6. Pytanie bardzo osobiste... Czy samotne macierzyństwo byłoby dla mnie do udźwignięcia? Wtedy raczej na pewno wróciłabym do Polski żeby być z mama. Czy raczej czekać na poznanie odpowiedniego partnera?
8 mieczy - Samotne macierzyństwo nie jest dla ciebie. Nie udźwigniesz go, najlepiej czekać na partnera który będzie chciał stworzy z tobą rodzinę.

7. Jakaś porada, coś od serca na ten rok.
X Koło Fortuny - Od serca to zakręciłam ci Kołem Oczko  Proś a będzie ci dane. Tylko dobrze się zastanów czego pragniesz, by później nie pluć sobie w brodę. Wszechświat wsłuchuje się w twoje myśli.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Tajlandia

Pytanie: 8. Relacja z ojcem 

Mój ojciec to toksyczna osoba, a moja relacja z nim jest zła. To przyniosło mi wiele bólu w życiu. 

W których aspektach życia najbardziej mi się odbijają te niezaleczone rany?
4 miecze - Sypialnianych, brak radości z tworzenia relacji gdzie bliskość przykrywa się prześcieradłem. Łoże będzie wydawać się puste i zimne, a seks zamiast dawać spełnienie będzie odbierał energie życiową.

Jakie lekcje wyciągnąć z tej relacji?
VI Kochankowie - Na przekór wszystkiemu odnaleźć się w właśnie w intymności. Nie skupiać sie na samym akcie jak na mechanizmie, tylko kochać się już w umyśle z tą drugą osobą. Rozkoszować się w jej spojrzeniu, zapachu czy sposobie jak zajada żeberka na miodzie. Penetracja powinna być finałem, zwieńczeniem całej gry wstępnej, a nie głównym celem. Całe podejście do alkowy trzeba wywrócić do góry nogami i będzie ok Oczko

Czy w ogóle warto mieć kontakt?
10 monet - Warto, to skarb. To dzięki niemu masz wszytko co osiągnęłaś. Jesteś jego krwią i przed tym nie uciekniesz. Możesz tylko wybrać jak chcesz żyć i w jakiej mierze korzystać ze swojego dziedzictwa.

Kamień sztachety by lśnił musi zostać obrobiony, głaskaniem zajęłoby to wieki. Najlepsze są ostre narzędzia. Tak to niestety wygląda i trzeba to zrozumieć.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

Hazar, jesteś niezastąpiona i ekspresowa!! Bardzo dziękuję! W sumie dajesz dużo do myślenia. 

Mam tylko kilka wątpliwości...

1. Moja praca jest na miejscu, nie mogę z nią przeprowadzić się do polski ani do miejscowości L ani B. Nie wiem jak to rozwiązać. 

2. Moim priorytetem jest nawiazanie relacji, poznanie mojego mężczyzny i założenie rodziny. Który kierunek może być najlepszy? Polska, zostać w W, B czy L ?

3. Bardzo dziękuję za porady medyczne. Chodzę do lekarzy! Rak, mam 2 przepukliny i nacisk na worek oponowy. Ale tutaj mi powiedzieli, że nie trzeba operować. Czy może pojechać do Polski i przebadać się tam?

4. Przepowiednia odnośnie ojca. No przyznam Ci że tego się nie spodziewałam. Bardzo dziekuje za dobre slowa.
Odpowiedz

Tajlandia

Pytanie: 1. Moja praca jest na miejscu, nie mogę z nią przeprowadzić się do polski ani do miejscowości L ani B. Nie wiem jak to rozwiązać.
XVI Wieża - Zwyczajnie porzucić. Z dnia na dzień, jak grom z jasnego nieba. Tu pokazał się wóz albo przewóz. Inaczej tego nie można rozwiązać. Masz Bardzo ciężki orzech do zgryzienia. Nie zazdroszczę podejmowania decyzji.

2. Moim priorytetem jest nawiązanie relacji, poznanie mojego mężczyzny i założenie rodziny. Który kierunek może być najlepszy? Polska, zostać w W, B czy L ?
Rycerz Monet - Ten Priorytet jest dopiero w powijakach, a Mężczyzna ma dopiero ogólny zarys. Z tym się nie spiesz, nie widać na nim nawet cech rasowych, tak jakby tylko zaczynała się tworzyć czaszka. A gdzie jakieś mięśnie czy skóra. Daj mu spokojnie dojrzeć w swojej głowie. W tym roku nie zawracaj sobie nim głowy.

3. Bardzo dziękuję za porady medyczne. Chodzę do lekarzy! Rak, mam 2 przepukliny i nacisk na worek oponowy. Ale tutaj mi powiedzieli, że nie trzeba operować. Czy może pojechać do Polski i przebadać się tam?
XXI Świat - Jeśli masz możliwości przebadaj się wszędzie gdzie to możliwe. 
Pokazuję się że całkowicie uwolnisz się od problemu. Będziesz wolna od bólu i znowu staniesz mocno na nogach.

Prawdopodobnie leczenie w 2025 zostanie zakończone sukcesem.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Bardzo bardzo dziękuję!!

To tylko szybka porada, co jest najlepsze?
Zostać w W
Przeprowadzić się do B
Przeprowadzić się do L
Wrócić do Polski (a potem pewnie z powrotem do kraju gdzie jestem)?

Bardzo mocno dziękuję!
Odpowiedz

Tajlandia

Pytanie: 
Zostać w W - V Papież - Modlitwy wzniosą sie do nieba.
Przeprowadzić się do B - Paź mieczy - Przykre doniesienia.
Przeprowadzić się do L - I Mag - Włożony wysiłek w kreacje odbierze siły witalne.
Wrócić do Polski (a potem pewnie z powrotem do kraju gdzie jestem)? - As Monet - Nowe otwarcie.

Tak to wygląda. Ale wybór należny do Ciebie, w zasadzie nigdzie nie pokazuje się łatwo i przyjemnie, ale to nie o to chodzi by przejść przez życie bez doświadczeń. Nie spiesz się z decyzją, rada od księgowej. Rób rachunek zysków i strat na każde z tych miejsc. Trzeźwa decyzja pomoże wytrwać, a reszta się ułoży Oczko

Wszystkiego dobrego
Hazar

Odpowiedz

Dziękuję bardzo Hazar  Buziak
Pieknego dnia życzę!
Odpowiedz

Cześć Hazar,
Bardzo dziękuję za wróżbę. Dużo daje mi fo myślenia. 

Czy mogłabym poprosić Cię również o kartę na dodatkowe miejsca? Ciekawe czy któreś z nich mogłabym rozważyć na ten rok. 

1. As
2. Gr
3. Mal/Mar 
4. Alc
5. De
6. In
7. Can

Jeśli to zbyt dużo, daj proszę znać. 

Dziękuję bardzo!
Usciski! Cudownego dnia kobiet  Buziak
Odpowiedz

Witaj Tajlandia

Tak, to za dużo, próbujesz grać w ruletkę, a to nie o to chodzi.
Los nie nie służy do rzucania rzutkami do tarczy, tylko to podtrzymania ruchu.
Decyzję, o którą pytasz powinnaś podjąć sama.

Weź kupon do ręki i zakreśl co najbardziej lubisz.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Odpowiedz

Bardzo dziękuję. Potrzebowałam to usłyszeć żeby zejść na ziemię. 
Serdecznie pozdrawiam  Buźki
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości