02-09-2012, 08:26
nie wiem gdzie zadac to pytanie wiec pytam tu, pewnie zle wpisałam jesli tak to prosze o przeniesienie tak dawno tu nie bylam ze nie wiem co i jak
Adela napisał(a):a czy kobietA w ciazy moze wrozyc ?
syla020304 napisał(a):PodbijamAdela napisał(a):a czy kobietA w ciazy moze wrozyc ?
Le Stelle napisał(a):Ale ja to też z tych, co nie uważają, aby poukładane karty poukładały życie, więc...Bo to prawda
goya napisał(a):Le Stelle napisał(a):Ale ja to też z tych, co nie uważają, aby poukładane karty poukładały życie, więc...Bo to prawda
Ale mogą dać wskazówkę
Le Stelle napisał(a):Widzę to bardzo podobnie. Nie uważam, aby Tarot "mieszał w energii", ale ludzie (lub, jak już tak sobie ezoterycznie piszemy - różne byty) już tak.Ja też tak myślę
Kasha40 napisał(a):a ja uważam, że to metafora,Super! tylko właśnie ja mam wrażenie, że zbyt dużo osób traktuje takie zdania dosłownie.
że ręka która układa karty ma poukładać również sprawy w życiu
samo się przecież nie zrobi a kiedyś jednak trzeba!
alathea napisał(a):nie sam tarot "miesza"......i wcale nie trzeba sięgać po karty, aby zamieszać komuś w energii.
(...)
tarot zas tylko przeklada to na karty, co my odbierzemy - to nasze okulary czy tez ekran moze bardzej