Liczba postów: 69
Liczba wątków: 5
Reputacja:
0
a mozna go jakos zmodyfikowac ? ja bym oddzielila zdrowie od finansow w zywiole ziemii, ale nie wiem, czy to by nie byla profanacja tak grzebac w opracowanym przez kogos, bardziej zorientowanego w temacie niz ja, ukladzie .. :?
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
A moze poprostu wyciagnac 2 karty do poz.1, jedna na zdrowie jedna na finanse, co ty na to?
Liczba postów: 2.195
Liczba wątków: 32
Reputacja:
0
wiesz , Sanno, nasunela mi sie teraz czytajac wasze ostatnie posty, pewna wrozba...ogladalam na wloskim kanale wrozke, nazywa sie Iside(swietna,bardzo lubilam ja ogladac). Rozkladala karty jakiejs mlodej dziewczynie na prosbe jej matki. Rozlozyla karty ....patrzy....i mowi : strasznie tu duzo denarow, czy ona ma jakis problem ze swoim wygladem? Matka odpowiada- tak! ona ma straszne kompleksy bo jest gruba i nienawidzi swojego ciala. Wiec tak sobie teraz mysle, ze moze to jednak ma sens - zdrowie(nasze cialo)- wygladac dobrze, czuc sie dobrze - to komfort, wiec mozna to zaliczyc do materii
Liczba postów: 662
Liczba wątków: 40
Reputacja:
15
Tak Sanno finanse masz tam co praca bo praca to jakies wynagrodzenie za nią , ale pieniądze należą do żywiołu Ziemi , bo to daje nam dobrobyt i bogactwo, a ciało tez jest żywiole ziemi .
Trzeba zrobić w Astrologii dział o żywiołach i napisać .