Liczba postów: 1.201
Liczba wątków: 89
Reputacja:
0
IX Pustelnik, 4 buławy
jakaś przepalona żarówka, zepsuty kontakt, przedłużacz
Liczba postów: 1.900
Liczba wątków: 30
Reputacja:
196
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
8 buław - coś złącznością, dostawaniem informacji
3 buław - coś niekoniecznie związanego z domem; też działanie, kreatywność
rydwan - coś związanego z pojazdem; też wiadomości
1) zepsute radio w aucie, albo poważniej - zepsuta jakaś inna część i auto jest w warsztacie przez co musisz na nie poczekać
2) inna opcja z racji, że są 3 karty działania - niemożność dokończenia jakiejś sprawy w pracy
3) jakaś przesyłka kurierska, która nie może dotrzeć, czekasz na kuriera a tu nic, albo się nie odzywa, albo nie możesz się z nim dogadać kiedy ma dostarczyć przesyłkę
co utrudnia zycie Seph ?
Krol Puch , 2 mieczy , (7puch albo 8 puch) nie pamietam ostaniej karty nie zapisalam rozkładu ale puchary
To wyglada jakby Tobie ktos zakłócał zycie , spokój, skupienie mysli. Poniewaz sa to puchary to moze to byc sasiadujaca restauracja i balety do rana, hotel, szpital (sygnał karetki), posterunek Policji albo pijany sąsiad, sklep monopolowy , gabinet lekarski w tym budynku albo obok .... w najgłupszym wypadku chrapiacy facet lub wstajacy w nocy . Ktos wraca z imprezy późno? Nie wiem co sie tak uparłam na zakłocanie ciszy nocnej .
Liczba postów: 1.033
Liczba wątków: 8
Reputacja:
105
Wieża, Rycerz Mieczy, 5 Buław.
Stawiam, że jednak akcja dzieje się w domu. Sąsiedzi robią remont przed świętami i słychać stukania, szurania. Ogólnie jest zbyt głośno.
Liczba postów: 5.225
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Wieza 9 Monet
Cos uległo uszkodzeniu, zepsuciu i nie mozesz samodzielnie tego naprawic. Moze to miec zwiazek z urzadzeniem na prąd. Szum wody, przecieki. Smieciarka z rana
Liczba postów: 1.900
Liczba wątków: 30
Reputacja:
196
Znak Zodiaku: Skorpion ♏
Strasznie się cieszę.
Rozumiem, że mam teraz założyć nowy temat 'warsztat 49'?