Liczba postów: 72
Liczba wątków: 10
Reputacja:
3
Miałam sen o ogromnej fali ktora przeszla obok budynku w ktorym sie znajdowalam.
Byla to bardzo duza fala ale woda byla czysta.
Zalala mi tylko kostki i troche podlogi.
Co to moze oznaczac?
W tym snie nioslam rowniez 2 ciezkie walizki ktore uprzednio spakowalam.
A budynek w ktorym sie znajdowalam to bylo lotnisko.
Jak myslicie co to moze znaczyc??
Mieliscie kiedys takie sny o falach?
Sprawdzily sie?
Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
W najblizszym czasie przeżywać będziesz fale emocji, coś Cię rozemocjonuje.
Liczba postów: 2.055
Liczba wątków: 29
Reputacja:
1.477
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Olenaa dla mnie sny o byciu w ciąży, urodzeniu dziecka są zawsze zapowiedzią szczęśliwych przypadków i pozytywnych zmian. Wielokrotnie śniłam o byciu w ciąży, urodzeniu dziecka i te sny zawsze znajdywały spełnienie w postaci pozytywnych wiadomości, korzystnych propozycji zawodowych. Jak śni mi się, że rodzę córkę, to mogę się spodziewać dobrych wieści, zrealizowania planów. Gdy we śnie rodzę syna, to zwiastun przypływu gotówki, pomyślnych zakupów i drobnych wygranych. Gdy śni mi się szczęśliwy poród, to wiem, że mój plan da się zrealizować. Urodzone dziecko powinno być okrągłe, zdrowe i ładne. To dobry omen. Gdy poród jest trudny a dziecko rodzi się chore , chude bądź martwe to możemy się spodziewać kłopotów.
Liczba postów: 66
Liczba wątków: 12
Reputacja:
10
Moja babcia zawsze mi tlumaczyla ze sen o porodzie zwiastuje pozbycie sie jakis problemow, klopotow ....a ile w tym prawdy ....na pewno to dobry znak
Liczba postów: 26
Liczba wątków: 0
Reputacja:
7
Poród w moich snach zawsze symbolizował realizację jakiegoś pomysłu. Ciąża przedstawia się natomiast jako pewien plan.
W Twoim śnie pojawia się jedno i drugie. Więc wskazuje tu na pomysł, który szybko zaczniesz realizować.
W takich snach ważne też są nasze emocje.