Liczba postów: 219
Liczba wątków: 11
Reputacja:
555
Kochani, mam do Was prośbę o poradę. Jak mogę oczyścić kupiony samochód?
Samo wysprzątanie i wywietrzenie nic większego nie dało.
Nie mam pomysłów na dobry rytuał, a paradowanie wokół samochodu ze świeczką i kadzidłem na oczach sąsiadów mi się nie uśmiecha
Przy okazji przydałby się sposób na napełnienie samochodu pozytywną energią i jakieś zaklęcia ochronne.
Liczba postów: 219
Liczba wątków: 11
Reputacja:
555
Dziękuję za poradę, w najbliższym czasie spróbuję z solą gruboziarnistą. Może wystarczy, a jak nie to trzeba będzie grubszy kaliber wyciągnąć. Żadnego uroku na moim samochodzie nie ma, nic nie czuję, Tarot też nic nie pokazał. Po prostu jeszcze w nim siedzi energia poprzednich właścicieli i chcę się jej pozbyć. Autko nie ma dziwnych usterek, ale ściąga na siebie kłopoty: już drugiego dnia po kupnie ktoś w nas uderzył, na szczęście delikatnie w hak, dostaliśmy drzwiami w lusterko na parkingu, a ostatnio po zmianie opon okazało się, że koła mamy niedokręcone...z przedniego nawet 3 śruby wyleciały. Strach się bać co mogłoby się stać. Trochę za dużo tych nieszczęść jak na samochód kupiony przed samą Wielkanocą.
Liczba postów: 6
Liczba wątków: 1
Reputacja:
30
08-12-2017, 12:31
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08-12-2017, 12:33 przez
Gullfaxi.)
TAK Kolesow to bardzo wartościowe pozycje, Storm jezeli chcesz sprawdze ten samochod dla
Ciebie w formie korzystności w skali 0-10 wystarczy nick i marka samochodu. Samochód mogę oczyścić nie ma problemu.
Reputacja:
30
Witaj mi wychodzi ze na samochodzie nie ma czarnych energii. Czarne energie są przy tobie i to one rzutują na problemy z samochodem przy innym samochodzie było by to samo, zaraz oczyszcze i powinno być ok. Korzystnosc tego samochodu mi wychodzi 10 na 10.
Reputacja:
30
To stary sposób niezły ale mający swoje ''haczyki'' mianowicie wstążeczka powinna być z naturalnego materiału. Duzo lepszym [mocniejszym] sposobem będzie czerwony wełniany pompon.
Liczba postów: 416
Liczba wątków: 54
Reputacja:
39
Znak Zodiaku: Bliźnięta ♊
A jak jest z rejstracją samochodu? Mam czerwony samochod z rejstracja 66006 i troche obawialam sie tych trzech 6.
Witam, odwiedzam trochę temat ale mam podobnym problem z pojazdem, motocyklem dwie osoby mi go urzekły, jedna życzyła mi śmierci na nim i aby jak najszybciej się uszkodził a druga ze ten motocykl tez jej częścią chociaż tak nie jest. Co mogę teraz z tym zrobić? Bo ciagle mam problemy z nim
Liczba postów: 2
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
Hej jakie to sa rytualy na zabezpieczenie auta przed kradzieza? W srodr ukradli mi roczny samochod ? 3 tygodnie temu w ostatnia noc na starym mieszkaniu sie do mnie ktos wlamal. Jak bylam w domu. Ale na szczescie nic wielkiego sie nie wydazylo. W tym tygodniu po skoku kwantowym samochod zniknol z pod przyslowiowej latarni. Jest juz nowy w drodze ale jak go zabezpieczyc zeby sie to nie powtorzylo ? prosze pomozcie. To pierwsza kradziesz auta w calej mojej rodzinie.
Liczba postów: 53.827
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Anna, sporo napisałaś, ale ja mam wrażenie, ze nie bardzo przejęłaś sie stratą auta...
Piszesz o skoku kwantowym, niewiele wiem o tym, tyle co poczytałam sobie w necie na ten temat...
Piszesz, ze po skoku kwantowym to sie stało...czy tak??
Czyli byłaś na sesji i być może Twoje pragnienie się zmaterializowało...nie ma samochodu...i już będziesz mieć nowy...
Na temat zabezpieczeń energetycznych troszkę piszemy u nas na Forum...więcej poszukaj w necie lub poszukaj osób, które się tym zajmują...
Jeśli coś źle zrozumiałam z Twojego postu...sprostuj...
Temat skoków kwantowych nie jest w kręgu moich zainteresowań...
Liczba postów: 2
Reputacja:
0
Jz 2 dni po stacie wiec faktycznie troche juz nerwy puscily. Co nie znaczy ze sie nie przejelam. Teraz juz wszystko sie ulozylo Tylko boje sie o nowe auto. I nie wiem jak sie ozbyc strachu. Skok kwantowy dotyczyl zupelnie czegos innego. Auto bylo nowe mialo ledwwo rok...
Liczba postów: 3
Reputacja:
0
Witam.
Końcem listopada kupiliśmy z mężem auto z uszkodzonym silnikiem. Auto zostało naprawione i ciągle coś się psuje. Mam wrażenie że konkubent poprzedniej właścicielki zostawił jakiś czas na aucie bo to jest nie do wiary ten człowiek dzwoni do męża a na drugi dzień auto pada. Proszę o pomoc jak odczarować auto albo jak sprawdzić co ciąży na aucie