Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
sprawdza się. tylko nie powinno się robić tego szybko i wielu osobom na raz. wtedy rzeczywiście pierścionek może zacząć się "buntować" : ) jak we wszystkim umiar jest zalecany.
Liczba postów: 27
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Szkoda, że jak byłam w ciąży z moją córka nie spróbowałam tej wróżby z płcią. Teraz jestem ciekawa czy się sprawdzają. Muszę sobie wypróbować innych w najbliższym czasie
"Nie czekaj, aż inni ludzie cię uszczęśliwią.
Musisz zrobić to sama." Alice Walker
Reputacja:
0
jeśli robisz wróżbę nad ręką danej osoby, zawsze wychodzi prawidłowo. gdy nad miseczką z wodą macham pierścionkiem dla dużej liczby osób, to po pewnym czasie zaczyna wskazywać nieprawdę.
Liczba postów: 21
Liczba wątków: 6
Reputacja:
0
Kurde, zrobiłam z pierścionkiem zaręczynowym. Wyszło tak jak mówiła mi kiedyś wróżka najpierw dziewczynka później chłopiec... A ja tak chcę mieć tylko jedno dziecko i to najlepiej syna... Moja ciocia robiła to mojej mamie mnóstwo lat temu, swoją obrączką tylko ona potrząsała trzy razy obrączką między kciukiem a palcami. Dziś zrobię swojemu facetowi zobaczymy ile on dzieci będzie miał ;P
Zrobiłam z ilością partnerów stuknęło tylko raz więc jestem dobrej myśli,a co do imienia to tak średnio choć wydaje mi się że ja liczyć nie umiem.
Kto pyta, jest głupcem przez pięć minut. Kto nie pyta, pozostaje nim do końca.
Reputacja:
0
liczba i płeć dzieci zawsze się zgadza. jeśli chodzi o wiek czy imię docelowego partnera to wahadełkowy pierścionek raczej się nie sprawdza.
Znam tę wróżbę z dzieciństwa,kiedy byłam bardzo mała może miałam 7 lat kuzynka- już dojrzała kobieta nam wróżyła .Wyszło mi wtedy 2 chłopców i dziewczynka- nic z tego się nie sprawdziło.
Ja wróżyłam sobie w Andrzejki jakieś 12 lat temu...obrączka nie drgnęła- 0 dzieci i cóż do dziś nie mam dziecka....
Zrobilam i coz-ilu partnerow-kreci sie w kolko i nie stuka. a w jakim wieku wyjde za maz stuklo mi dwa razy to rozumiem ze za dwa lata no chyba ze Zrobilam cos zle
Liczba postów: 25
Reputacja:
10
Ja mam pytanie czy ktoś wróżył sobie kiedyś z obrączki? Ilośc dzieci, płec itp... komuś się sprawdziło?
A mogę użyć mamy obrączki?
Angelo stukla Ci dwa razy?
To jak mi uderzyla tylko 2 razy to...za dwa lata wyjde za maz?
Nie mam pojecia.. Hm może powtórz ją?
hmm zrobiłam i pojawiły mi się dwie pierwsze litery "Fi" i koniec.. hm no mój obecny chłopak ma na imię Filip, wiec to raczej o niego chodzi ;d