18-06-2012, 21:46
nie , rozmowa poszła na tor sex mówiłem żeby nie pisać o sex
Alex napisał(a):i się porobiłospoko ziom -jak to potrafi powiedzieć moja córka trzeba założyć nowy wątek - seks w snach a spotkanie aby ten tego w śnie myślę że całkiem fajne doświadczenie
Margola napisał(a):To ja idę po krzesła! :eusa-violin:i bedziemy się bawić, kto odpadnie pierwszy ? czy to było kto zostanie ostatni
KatiJo napisał(a):To my też się tam z nimi spotykamy i podglądamy? :happy-wavemulticolor:zapraszamy,może sie dołączycie
syla020304 napisał(a):Margola napisał(a):To ja idę po krzesła! :eusa-violin:i bedziemy się bawić, kto odpadnie pierwszy ?
syla020304 napisał(a):zapraszamy,może sie dołączycie
Margola napisał(a):Spoko.. zagram wam na akordeonie o albo na flecieotóż to
Alex napisał(a):był ktoś w Dąbkach ?bo Alex jak widać dąży do spotkania z nami wszystkimi
Alex napisał(a):właśnie tak myślałem,aby skończyć
ze skończę
Alex napisał(a):to znaczy nie,hmm może być i tak z jednym "ale", aby do tego doszło, trzeba umieć się spotykać w snach, a ja tego nie potrafię, pewnie Ty też Myślę, że jak już by do tego doszło to na pewno nie myślałabym o "zaspokojeniu ciekawości" jak to nazywasz a byłabym pewnie w szoku
syla jak ciebie rozpoznam to zagadam
pogubiłem się ,
to dla ciebie bo jak ja nie dotrze to spotkasz kogoś innego i twoja ciekawość zaspokoi się
Margola napisał(a):ty niepoprawny kobieciarzu..a Ty byś mnie z tego szoku pewnie ratował
Alex napisał(a):Dąbki to nad morzemnie byłam tam, byłam w Sopocie, w Stegnie, w Łebie, w Jantarze