23-08-2012, 18:05
Alex napisał(a):Ja tak a nie wiem jak sylaTy tak szybko odpisujesz ze nie ogarniam A jak ci sie uda to daj znać ciekawa jestem
Alex napisał(a):Ja tak a nie wiem jak sylaTy tak szybko odpisujesz ze nie ogarniam A jak ci sie uda to daj znać ciekawa jestem
Alex napisał(a):jak poznałem siebie trzeba mnie zaprosić syla to zrobiła no to byłemAle wy coś tam pisaliście że musi to być miejsce dobrze znane mieszkasz zdecydowanie za górą i rzeką jak dla mnie ja jestem ze ślaska opowiadaj od poczatku jak sie przygotować do takiego spotkania
Alex napisał(a):trochę przerażające no szkoda bo mnie coś trzyma mocno tu we śnie mogę gdzieś chodzićPrzerażające dlatego że zawsze wydawało mi się że sen jest tą sferą w którą nie można ingerować, zewsząd sie słyszy ze sny to nasze pragnienia, albo że w śnie przeżywa sie coś co dzieje się na jawie, czasami są dla nas przestrogą czasami poprostu przeżywamy w nich miłe badź mniej miłe chwile. A takie "świadome sny" są dla mnie trochę nie do pojęcia,a z reguły to co nieznane nas przeraża. Ale zagłębie sie w tym wątku wkońcu w życiu trzeba wszystkiego spróbować
ale nie kontroluje tego a ja chce świadomie
Alex napisał(a):Ja mam realnie sny to czasem muszę zrozumieć rano o co chodzi teraz miałem sen to co robięTo moje zupełnie irracjonalne są, albo z jakimiś podtekstami
w realu
Aurora napisał(a):Wiem, napomnkęłam tylko
Pisałam, że świadome się zdarzają... i ze nie są to astrale - astralnych się boję.