07-09-2012, 07:48
bliźniaki nie żartuję sobie... zawsze było iż jak kreska to chłopiec (obojętnie czy pozioma czy pionowa) zaś jak kółko to dziewczynka (owal to też kółko hehhehehe, znaczy się nie, ale tu tak )
slawek_88 napisał(a):bliźniaki nie żartuję sobie... zawsze było iż jak kreska to chłopiec (obojętnie czy pozioma czy pionowa) zaś jak kółko to dziewczynka (owal to też kółko hehhehehe, znaczy się nie, ale tu tak )Ale mnie przestraszyłeś teraz bo mi też zawsze wychodzi pozioma . . .
slawek_88 napisał(a):hehheh no co, jak szaleć to szalećNo no, mój mąż by sie załamał jakbyśmy tak poszaleli
slawek_88 napisał(a):ale jakie becikowe;D hheheheTeraz to pojechałeś . . . he he przekonałeś mnie i te zniżki dla rodzin wielodzietnych
Margola napisał(a):a ja zawsze marzyłam o córeczce.. damnNo ja też, jak mi lekarz powiedzial na USG że chłopiec to jakbym w twarz zarobiła . . .nie to że go nie kocham, uwielbiam mojego diabełka ale we wrozbie mi coreczka wychodzi wiec jest dla mnie nadzieja Bedzie miał kto ten bałagan sprzatać mezczyzna nie wazne w jakim wieku zawsze troche jak dziecko,zawsze mowie ze mam 2 dzieci w domu he he . . . bez urazy panowie
Afrodyta napisał(a):A trojaczki jak się przewiduje... moja siostra dostała od losu taki prezent...dwóch chłopców i dziewczynkę.
slawek_88 napisał(a):wtedy się urywa i słychać głos "... ja wysiadam!" hehhehehehe he he dobre . . .
carolina-32 napisał(a):ciekawe czy mi się sprawdzi. Czy AmisAmis dla innych też próbowałaś wróżyć i pierścionkiem i się sprawdzało?Ja wrozylam swoja obraczka, tyle ze na wlosie osoby zainteresowanej. Wiesz narazie trafnosc moge okreslic na 50 % mi wyszedl syn i córka, narazie mam syna, bratu wyszedl syn i córka i tyle obraczka stanela nie planuja dzieci ale wiesz no niewiadomo, kolezance 2 córki i syn, ma już jedna teraz w ciazy jest wiec zobaczymy plci jeszcze nie zna, a drugiej kolezance wyszla 3, 2 chlopakow i córka narazie ma 2 synow. Niewiem czy to zbieg okolicznosci czy cos w tym jest :uoee:
Margola napisał(a):Mi wyszło ze sie ochajtam w wieku 50 latHe he mi tez z tym to za kazdym razem inaczej wychodzi ale tak samo z imieniem jakies hebrajskie mi wychodza he he
AmisAmis napisał(a):Margola napisał(a):Mi wyszło ze sie ochajtam w wieku 50 latHe he mi tez z tym to za kazdym razem inaczej wychodzi ale tak samo z imieniem jakies hebrajskie mi wychodza he he