Liczba postów: 192
Liczba wątków: 10
Reputacja:
5
Dzisiejszej nocy miałam dziwny sen . . . Na początku śniło mi sie mieszkanie, w nim jakieś osoby nie znam ich było ich sporo z odczucia jakby spotkanie rodzinne ale nikogo nie znałam,jedna z pan mowila non stop a jedyne co z tej rozmowy zapamietalam to jej nagie piersi . . .(i żeby nie bylo watpliwosci wole mężczyzn he he) w pewnym momecie ktos wzial plyte do reki na DVD puscil plyte z wesela . . . potem sen sie urwal . . . i przenioslam sie z tymi ludzmi na cmentarz, po ktorym oprowadzała nas dziewczynka w sukni komunijnej, dokladnie ja pamietam, blondyneczka w kreconych wlosach w rekach trzymala plyte szukala nagrobka konkretnego w ktory wsadzia owa plyte i ona zaczela grac ladna dzwieczna piosenke, nagrobek byl ogromny lezala tam jakas dziwczynka bylo jakies imie i nazwisko ale nie pamietam, szlismy jeszcze jakis kawałek . . . i tyle pamietam.
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Wykonalne, wystarczy się tylko w coś dostatecznie mocno zaangażować; czy będze to związek czy hobby, czy praca - nie ma znaczenia. Ważne, żeby w tym okresie doświadczyć życia "bez ciężarów". W tej chwili żyjesz przeszłością, bo prawdopodobnie nie znasz innego schematu - życia teraźniejszością. Kiedy już raz załapiesz nowy schemat i zobaczysz, jaki to daje spokój - nie będziesz chciała wracać do starego. A w razie wpadki popadnięcia w ponownego doła - będziesz już wiedziała, jak się z niego wygrzebać. Wpadki zdarzają się każdemu.
Właśnie to jest problem wielu ludzi - cierpią, bo nigdy nie mieli okazji przekonać się, jak żyje się bez cierpienia.
Reputacja:
5
Myśle że sa takie sytacje w zyciu, że bez wzgledu na to ktora droga pojdziemy i tak bedziemy cierpiec.
Reputacja:
5
Oj Safira nawet nie masz pojecia jakbym chcala zebys miala racje ja troche dluzej czekam na ten momet ...
Liczba postów: 255
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Mam dwa senniki, za wiele w nich nie ma, ale wrzucam co mam :
"Sen o ślubie zazwyczaj odzwierciedla życzenie śniącego. Kiedy osoba będąca w związku śni o ślubie oznacza,że jest zazdrosna o współmałżonka. Slub w tajemnicy oznacza utratę łask."
Liczba postów: 255
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
"Jeśli śniący to panna młoda oznacza to brak dojrzałości i doświadczenia życiowego. Jesli kobiecie śni się, że jest panną młodą to zapowiedź szybkiego otrzymania spadku. Pocałunek panny młodej symbolizuje przyjaciół dążących do zgody po kłótni."
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Ślub to motyw inicjacyjny. Może zapowiada wejście na nową drogę... nie koniecznie małżeńską. Po prostu nową inicjatywę.