21-11-2010, 23:04
Ja tu tylko sprzątam 8-)
Eremit napisał(a):Ja tu tylko sprzątam 8-)
Cytat:Wiec pisze pisze ale jestem poczatkujacaIwanko, ja też jestem początkująca, ale się staram jak tylko mogę
Cytat:i nie chce pisac czegos co moze okazac sie pozbawione sensupo to tu jesteśmy, aby przedstawiać swój punkt widzenia i ewentualnie weryfikować wiedzę wszystko ma swój sens, podczas dyskusji czy wymiany zdań wiele można się nauczyć lub douczyć dlatego zapraszam chociaż do wątków ze znaczeniem kart
Cytat:Ostatnio mam gorsze dni i ciezko mi wykrzesac z siebie jakakolwiek energie...Tulę Ciebie do mojego serducha i wspieram Serdeczności i buziaki na tym forum znajdziesz dużo wrażliwych duszyczek i wszyscy wzajemnie się wspieramy, podbudowujemy, dodajemy otuchy, ale musisz do nas mówić-pisać, bo tak tylko możemy się na forum porozumiewać
ivana napisał(a):Zrobilam oddzielny watek na moj Portret psychologiczny ale jak na razie nie mam odpowiedzi....;-(To najlepsze rozwiązanie, aby każdy założył wątek na swój portret
ivana napisał(a):Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?No wklejaj sobie ale ponos swój watek załozyłaś :roll:
Eremit napisał(a):ivana napisał(a):Eremitku czy pozwolisz abym rowniez tutaj wkleila moje karty dotyczace portretu?No wklejaj sobie ale ponos swój watek załozyłaś :roll:
Tutaj trzeba będzi posprzatać :|