Lila ale juz wystwialas? bo to moze wygladac ze mozesz musiec dokas pojechac tak dosc niespodziewnie
ten kaplan pasuje do notariusza, diabeł do umowy
pasuje do 3 monet i mocy zeby nie ustepowac
hm ni ma domu jako takego , powino pokazac sie to mieszkanie
wieza albo 4 kijow jako budynek z 4 scian
mozesz to zlecic komus , bo twierdzisz ze bardzo chcesz sprzedac ale nie zrobilas nic w tym kierunku
a nie wynajmujesz i 8 monet pokazuje raty?
Liczba postów: 3.195
Liczba wątków: 29
Reputacja:
0
Wszystko jest w moich planach,myslach a nic z tym nie robie.Nie osobiscie za nie place przesylajac pieniadze.
Liczba postów: 5.230
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
To ma zwiazek z jakims dzialaniem ktore w przeszlosci podejmowalas systematycznie, pracowalas nad tym solidnie, krok po kroku dążac do celu, to mogla byc naprawa czegos. W przyszlosci to dzialanie przyniesie znaczace efekty i to dzialanie zda egzamin, zostaniesz pochwalona za efekt. Nastapi diametralna zmiana w kontaktach z kims. Ktos inaczej na Ciebie spojrzy pod wzgledem zawodowym. Przekonasz kogos do siebie. Do swego profesjonalizmu.
Do tej pory ta sytuacja Cie oslabiala, ze pracowalas solidnie a byc moze nie osiągalas rezultatow jakie sobie zyczylas ale to sie zmieni tylko trzeba byc cierpliwym
mozesz dac - tylko jak sie zglosza chetni to bedziesz jezdzila 10x do PL aby pokazac mieszkanie ?
Reputacja:
0
Moi rodzice mieszkaja w Polsce i moja mama ma udzielone przeze mnie pełnomocnictwo.
Reputacja:
0
Nie sadze ze to chodzi o prace bo nie ma mnie kto chwalic gdyz ja pracuje sama dla siebie.
Lila , Lady widzi tam prace ja sie przyczepie czegos tez diabła ... moze chodzi wiec o to czy nie mialas dochodu "na czarno" wczesniej
a kaplanka cos moze wyjsc na jaw ...bo juz mi mózg paruje od myslenia co to moze byc
Reputacja:
0
Nie pod tym wzgledem zawsze bylam uczciwa,moze nawet za bardzo.
Reputacja:
3.054
Mysle, ze tu moze chodzic o jakiegos klienta. Z tego co kojarze masz zaklad samochodowy, wiec byc moze ktos kto nie byl przekonany do Twoich uslug i kto Cie swoim zachowaniem osłabiał ,wlasnie je doceni w przyszlosci
Reputacja:
0
Mama ten Diabel moze miec sens ,na ten rok na finanse wyszla mi karta Wiezy ,hm tu byc moze jest przestroga zebym nie sprzedawala swojej wlasnosci ,no juz sama zglupialam i byc moze jak Lady pisze lepiej odczekac.
Reputacja:
0
My z finansami nie mamy problemów dzieki Bogu .
no tak ale sama pisalas ze masz na ten rok wieze ..wiec moze wieza to jest to wlasnie to mieszkanie wynajete lub sprzedane
Reputacja:
3.054
Mamo ale 8 Monet dotyczy przeszlosci. To co mialo wplyw to 8 Monet
wiem wiem Lady , bładze bo nie rozumiem i szukam kazdego punktu zaczepienia
Reputacja:
0
No wlasnie jak to polaczyc bo odnosnie pracy karty super,a na finanse Wieza .Mieszkania chce sprzedac poniewaz uwazam ,ze do Polski juz nie wrocimy.
Lila ale w takim razie moze to dotyczy pracy w PL? (tej co mieliscie)
chyba ze Babcia mowila o swojej pracy , moze cos sie z tego tytulu nalezy ?
z tej strony patrz
wieza moze pokazac dodatkowe pieniadze ze sprzedazy konkretnie mieszkania
nie musi mowic ze cos sie posypie nagle
mi czesto wieza pokazuje np porzadki w domu
albo zaczynanie czegos od nowa ale to raczej odbudowe czegos