30-09-2012, 13:46
Margola, bo Krolowa bulaw to nie tylko ktos, kto bierze inicjatywe we wlasne rece - takze babeczka elegancka, inteligentna i seksowna
Dobre
))
Kiedy miesiące temu starałam się odczytywać przyszłość dla innych, wszystko układało się w logiczną całość, a parę spraw sprawdziło się w stu procentach z czego byłam bardzo dumna, jednak zawsze, kiedy wyciągam karty dla siebie, w rozkładzie pojawia się Koło Fortuny. Nie ważne gdzie je schowam, jak bardzo o nim nie myślę, często wręcz samoistnie wypada z talii. Tak było kiedyś, ale i teraz po bardzo długiej przerwie kiedy zdecydowałam się ponowić moją przygodę z kartami, nie pamiętając o wcześniejszych zdarzeniach- pierwszy rozkład- bach- Koło Fortuny
Cóż to za znaki, macie może jakieś pomysły na interpretacje tego zjawiska? Z góry dziękuję za odpowiedź.
ja też bym odebrała Koło jako karte pozytywna,jako dar od losu,moze to twoje przeznaczenie z nimi pracowac?

Niemniej w wiekszosci przypadkow po tym jak ktos nas zranil po prostu potrzeba czasu, aby ktos mogl znow zaufac. Oczywiscie, jednemu potrzeba lat 2 innemu 10 aby zapomniec, to juz zalezy od tego jak czlowiek sobie radzi z takimi sytuacjami, a to z kolei mozna wyczytac z portretu numerologicznego albo horoskopu natalnego.