19-11-2015, 22:02
To nie tak, chodzi o Ciebie jako kobietę w Twoim związku. Czy czujesz się spełniona na wszystkich płaszczyznach. To nie pytanie, to tylko rozważanie, więc odpowiedz tylko sobie.
Artur napisał(a):Słodka zemstaZgadzam się z Arturem! Połącz to również z Twoim pytaniem Co czuje do Ciebie przyjaciel. Jeśli Twój chłopak zaczął sprawdzać Twoją korespondencję to widać coś go niepokoji. Może powinnaś zrewidować swoje zachowanie.Nękasz swoją talię (i samą siebie) ciągle tym samym pytaniem, a ta konsekwentnie udziela Ci tej samej odpowiedzi, w tożsamej formie

hm może dlatego, ze jestem jego pierwszą dziewczyną? No mam nadzieje, że będzie lepiej, aczkolwiek ja wyznaję zasadę, że co ma byc to będzie, jestem cały czas dobrej myśli 

Ale zauwazylam , jako amator oczywiscie , ze karty mi czesto wyskakuja na mnie bardzo podobne do mojego nastroju. Kiedy wysylalam cv to pojawiala mi sie krolowa monet. Kiedy mam dola widze wszedzie karte sily. A ostatnio Papiez mnie "sciga" kiedy pytam o relacje
)
ja sobie nie mam jak powróżyć bo mieszkam obecnie w warszawie i karty zostały w domu rodzinnym ale przyznam szczerze, ze lepiej si czuje gdy są obok. Nie wiem dlaczego ale czuję takie dziwne uczucie, ze czegos mi brakuje ;p
Sa takie ktore traktuje jak wrogow. Kiedy je widze mowie sobie "znowu ty , ty dziadu" .. hahah