Boski Tarot u Hazar

https://dobrytarot.pl/showthread.php?tid...#pid287152   Hazar pod tym linkiem weryfikacja lipca. Pozdrawiam
Odpowiedz

Witaj Malvina 

Pytanie: 
Praca - jak przez najbliższy czas (rok) będzie mi się w tym miejscu układało?

Rycerz Buław - Może być gorąco i nieprzewidywalnie. Dodatkowo dużo stresu, może cię psychicznie wypalać, bo całą głowę masz zaognioną. 
Dołożenie 4 Kielichy - Możliwe że w czasie o który pytasz będziesz szukać nowej pracy, ale w ciągu roku raczej nie zmienisz, pokazuje się, że siedzisz na tyłku. 
Zachowaj dystans do sytuacji w jakiej się znajdziesz, zdrowy rozsądek i nadzieja na nowe powinna gasić pożary które pojawią się w twojej głowie.

Uczucia - Czy ew. nasza relacja (zdrowa, oficjalna) ma sens, jest gdzieś na widok, czy jest ktoś nowy na horyzoncie?

Paź buław - Ma sens ale to takie jak za małolata. Do dojrzej relacji jeszcze sporo czasu. Od Ciebie zależy czy jesteś w stanie tej relacji aż tyle go poświęcić, bo pokazuje się jak miłość w podstawówce.
Dołożenie - VIII Moc - Horyzontu nie widać, ale pokazuje się za twoja siła sprawcza w tej kwestii. 
Nie musisz wcale nikogo wypatrywać, a możesz aktywnie działać, zwyczajnie przebierać sobie w mężczyznach jak w ulęgałkach. 
Jesteś na takim etapie, że adoratorów nie powinno ci zabraknąć.

Malvina co do związku to trzeba sobie to na spokojnie przemyśleć, bo to są ważne wybory, partner życiowy. A praca się nie przejmuj, dziwne czasy idą. Skup się na tym co ważne Oczko czyli nie trać cennego zdrowia na szarpanie się z etatem.

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(29-11-2024, 17:16)Hazar napisał(a):  Mydream

Pytanie: podobno jest obiecujące światełko w tunelu, ale bardzo nikłe... czy mogłabyś zapytać kart czy ta praca do niego przyjdzie?

4 monety - Praca o którą pytasz może nie przyjść. Cofnęło mi pieniądze do wnętrza karty. Tak jakby to nie był dobry czas na oferowanie pracy komukolwiek. Zawsze można próbować się płaszczyć i żebrać, ale to nie jest dobre. Szczególnie że dla niego ważna jest godność. Wspieraj go, niech ma komfort i poczucie swojej wartości.

Co do umowy to jest ona formalna, więc może chodzić o  sprawy rodzinne, Bo tu pokazało się dotrzymanie słowa przed wszystkim.

Spokojnie, wszystko sie ułoży

Witaj Hazar, 
Weryfikuję poprzednie wróżby. Tej pracy nie było jeszcze długo.. aż lipca. Teraz jest i to na stanowisku jakie sobie wymarzył. Wcześniej musiał zrobić 2 kroki w tył w innej branży, aby finalnie doprowadziło go to do miejsca w którym jest obecnie. 
Z tą umową to faktycznie chodziło o zobowiązanie rodzinne i obietnicę remontu domu. Od czasu zakończenia remontu zupełnie inaczej się nam układa.
(03-03-2025, 21:15)Hazar napisał(a):  Witaj Mydream

Pytania: Czy mogę prosić o wróżbę na kolejne 3 miesiące naszej relacji małżeńskiej? Co on tak naprawdę czuje?
3 Kielichy, 5 kielichów - Dużo czuje, ale te uczucia są sprzeczne i wiele z nich skrzętnie ukrywa. Niby przyjaźnie się nastawia, ale ma jakieś żale i je właśnie próbuje ukryć pod płaszczykiem dobrego samopoczucia. Można by to jakoś wyjaśnić, o rozwodzie na razie nikt nie myśli. Może warto byłoby jakoś dotrzeć do niego. Tak by to wyrzucił z siebie. Na pewno oczyściło by to atmosferę między wami.

I jeszcze jedno pytanie o teściową.. bo nie daje mi spokoju. Czy ona jest zadowolona/akceptuje to, że to ja jestem jego żoną?
10 buław - Ona nie ma takich dylematów ani przemyśleń wobec Ciebie. Ją przygniata trud. Te" żarówki " to nie jest żadna wymówka, to umęczona życiem kobieta. Powinnaś być bardziej wyrozumiała, szczególnie że być może, to samo cię kiedyś czeka.
Jeśli nie masz sił by go w tym wspierać, to nie warto w tym przeszkadzać.
Jako syn musi wypełnić powinność.

Starość jest trudna. Opieka nad zniedołężniałymi rodzicami niczym się nie różni od opieki nad małym dzieckiem.
Nie można inaczej zachować ciągu pokoleń.

Będzie dobrze, zobaczysz  Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar
Udało mi się dotrzeć do niego tak że wyrzucił wszystko to co mu ciążyło. Okazało się, ze jedyne na co tak naprawdę w głębi siebie czekał to moje przepraszam za to, że nie doceniłam jego starań o nas, to zrzuciło dużo ciężaru i goryczy. Niemniej to były chyba 3 najgorsze miesiące naszej relacji ponieważ doszło do sytuacji w której przez prawie 2 miesiące byliśmy w separacji. Rozwód wisiał nad nami w powietrzu i wystarczyła iskra by któreś z nas napisało pozew. Uczucia wygrały. Trafiliśmy na terapię i jest dużo lepiej. Co najważniejsze nauczyliśmy się rozmawiać, wyjaśniliśmy też skąd w nas ta cała złość i żal. Okazało się, że oboje cierpimy na zaburzenia natury psychoróżnorodnej. Wiec szybka irytacja i wybuchy złością są po prostu wpisane w nasze DNA Uśmiech

Ja sama żałuję, że brakowało mi tej cierpliwości i wyrozumiałości o której pisałaś  Kwiatek
(01-04-2025, 20:55)Hazar napisał(a):  Witaj Mydream

Pytanie: Chciałabym zapytać jak potoczą się moje sprawy w urzędzie skarbowym?
10 Buław - Bardzo ciężko, przygniotą cię, ale nie złamią. Nadal będziesz mogła czołgać się do przodu.

I czy tam się wszystko wyjaśni czy konieczny będzie prawnik ?
Rycerz kielichów - Nie jest niezbędny, ale weź go dla świętego spokoju. Emocje mogą ci mącić rozum i możesz opowiadać jakieś bzdury, mylić fakty czy zwyczajnie zapominać. Powinien mówić ktoś kto jest odcięty od sprawy emocjonalnie.

Może jakaś karta rady bo jestem w kropce co robić 
XIX Słonce - Nie martw się, będzie dobrze, świat się przez to nie zawali. Wyjdziesz obronną ręką, tylko niech to ktoś zrobi za Ciebie. Znajdź pełnomocnika. Gość pokazała się w todze.

Do wszystkiego można złożyć korektę i wyjaśnienia Oczko

Wszystkiego Dobrego
Hazar

Ta kwestia wyjaśniła się tak jak we wróżbie. Z początku stres jakiego nie pamiętam.. chyba 3 noce nie spałam  Myśli Chociaż wyszło tak, że prawnik mnie "olał" to przez przypadek trafiłam na księgową z ogromną wiedzą (to na pewno ta w todze) .. jak się okazało znajomą, która jest mi wdzięczna za pomoc w jej sprawie, która miała miejsce jakiś czas temu. Uspokoiła i poprowadziła przez wszystko tak, że ze strony skarbówki do dziś cisza Uśmiech Oby jak najdłużej  Stres Rotfl

Hazar, dziękuję za wszystko  Kwiatek Buźki Nie masz pojęcia jaką nadzieję, ale też sprowadzenie na ziemię dają Twoje wróżby i ich interpretacje  Buźki

Jeśli mogę prosić na rozłożenie kart to mam 2 pytania 
1) Jak będzie wyglądała nasza relacja z mężem do końca tego roku ? 
2) Czy podczas naszej separacji pojawiła się obok niego jakaś kobieta ? Znalazłam coś w jego mieszkaniu co nie daje mi spokoju..  Bezradny on oczywiście się wytłumaczy, ale sprawa aż dziwna...  Szok albo ja sobie za dużo wyobraziłam  Bezradny

Dziękuję za poświęcony czas, dane jak zawsze na priv.
Odpowiedz

Witaj Mydream

Jeśli mogę prosić na rozłożenie kart to mam 2 pytania 

1) Jak będzie wyglądała nasza relacja z mężem do końca tego roku ? 
VIII Moc, Król Mieczy - On może zostać głuchy na twoje rację. Wydaje się jakby odcinał się świadomie, ale nie powinnaś się poddawać. Kropla drąży skałę, jeśli ci zależy, dawkuj mu subtelnie swoje przemyślenia. 
Stopniowo, tak by wychodząc z domu wracał w ciągu dnia do wypowiedzianych słów i drobnych gestów. Typu: poprawy kołnierzyka, czy ściągniecie paproszka z policzka. Wszytko musi być podprogowe, bo on teraz sumuje dane do podjęcia decyzji, ale czas działa twoją korzyść, bo cały czas się waha.

2) Czy podczas naszej separacji pojawiła się obok niego jakaś kobieta ? 
IX Pustelnik - Według niego nie i to jest dobre, bo On jej nie dostrzega w swojej przestrzeni. 
Pokazał się całkowicie sam jak palec.

Ale niestety Ona jest, bo przy tasowaniu wyrzuciło mi Królową Buław. Bacznie was obserwuje i czeka aż będzie mogła wykonać ruch. Jeśli tylko da jej zielone światło, czyli od ciebie musi całkowicie się odwrócić, to to będzie sygnał że wybiera ją.

Znalazłam coś w jego mieszkaniu co nie daje mi spokoju.. 
XIII Śmierć - Tym się nie przejmuj, jeśli twierdzi ze nie ma związku z kobieta to tak jest. 
On na razie nie kieruje uwagi w jej stronę w senie o jakim myślisz.

No to co Oczko trzeba wrócić do źródeł. 
Musisz znowu zacząć okazywać czułości i przywiązanie, ale takie jak okazuję się na początku. Tak by chciał wracać do domu i do Ciebie. 
Rywalką się nie przejmuj, na razie się przygląda, wie że ten mężczyzna jeśli nie będzie zdecydowany, to ani nie ściągnie portek na szybko, ani od Ciebie nie odejdzie. 
Zresztą kobieta jest godna, nie będzie żebrać o jego względy, także masz pełną swobodę w pracy nad powrotem jego uczuć. 
Masz jeszcze fory, bo się waha, A jak sie chłop długo waha, to nic z tego nie ma co sobie zaplanował..

Głowa do góry, użyj swojego wdzięku i uroku. W końcu zakochał się w Tobie i może jeszcze wiele razy Oczko 

wszystkiego Dobrego 
Hazar

Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami 
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz 

" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Odpowiedz

(27-07-2025, 15:36)Blue Raspberry napisał(a):  Witaj Hazar,
Czy otrzymam golden ticket od ostatnich praktyk które zakaczylam czy jednak muszę poprostu zaczac prace tam gdzie mi przydzielil szpital? 
W wróżbie numerologicznej na ten rok wspomniałaś ze może byc romans u mnie niestety nikogo nie poznalam, czy w tym roku w kwesti uczuciowej cos sie zmieni czy pozostaje mi samotność do końca tego roku? Dziękuję za poświęcony czas. 
Dane wysle w wiadomości prywatnej. Dziękuję  Uśmiech 
Blue

Witaj Hazar, 
Ponawiam prosbe. Jesli to możliwe.
Chcialabym dopytac w kwesti uczuciowej wspomnialas ze możliwe jest ze znam osobe z ktora możliwe jest potomstwo, tak wiec chciałabym zapytac skad mozemy sie znac i czy jest szansa na komunikacje lub spotkanie z ta osoba.

Dziękuję za poswiecony czas. 😀
Blue.
Odpowiedz

Hazar, Dziękuję.

Obecnie mamy taki trochę sielankowy okres jak z początku znajomości. Udało się wrócić do czułości i radości z bycia obok siebie. Mam nadzieję, że jak najdłużej. Bo po tych ostatnich wydarzeniach każde z nas z pewnością układa sobie wszystko w głowie i sumuje dość skrupulatnie bilans zysków i strat.

Wiem co to za królowa. To jego/nasza znajoma, którą lubi ale traktuje jak kumpla. On serio może nic do niej nie mieć chociaż ja twierdze, że ona jakoś go przyciąga bo zawsze bardzo miło się o niej wypowiada. Ten nie czai nic do tego stopnia, że jakiś czas temu chciał mnie i ją na wycieczkę wysłać bo szukałam kompanki do podróży więc napisał do niej z propozycją.. "Bo ja się z nią z pewnością dogadam i będzie fajnie". To się dziewczyna musiała zdziwić  :rotfl:

Jeszcze coś mnie tknęło żeby zobaczyć jak ona wygląda w boskim. Jak ją poznałam to miała bordowo-burgundowe długie włosy i takie przeszywające, ale ciepłe spojrzenie. Do tego dziewczyna prowadzi badania naukowe wiec to 100% ona.

Wiele razy patrzyłam na Twoje zdjęcie Hazar i nigdy nie zwróciłam uwagi na kartę a właściwie która to karta z talii a teraz dosłownie Ona się na mnie gapi ;)

No nic pozostaje czekać aż ona sobie wreszcie kogoś znajdzie :D i korzystać z własnego uroku osobistego ;)

Wrócę z weryfikacją :)

Miłego dnia :kwiatek:
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 5 gości