17-06-2025, 05:41 

Dziękuję bardzo...no to jak coś mi się trafi ciekawego to nie będę czekać na ostatnią chwilę   

(22-06-2025, 20:39)Hazar napisał(a): Witaj Tajlandia
Pytanie: Czy mogłabyś proszę spojrzeć w karty w następujących kwestiach:
1. Praca - II Kapłanka - Jest umowa dla Ciebie, ale dobrze ja przeczytaj, bo pokazuje się wybór pomiędzy nią a granatem. Możliwe ze będziesz mogła kogoś "wysadzić" tylko uważaj żeby nie oberwać rykoszetem.
2. Zdrowie : plecy ledzwie i artretyzm - 2 kielichy - Słuchaj uważnie zaleceń lekarza prowadzącego czy rehabilitanta. Bedzie chciał zaproponować jakąś nową metodę, bądź zabieg. Warto się zastanowić nad tym co powie.
3. Pieniądze - 4 Monety - Trzymaj mocno to co masz, nie wydaj tylko oszczędzaj, jak mocno zaciśniesz pasa to unikniesz w najbliższym czasie dziadostwa.
4. Obecne miejsce zamieszkania i ewentualnie zmiana - 7 Mieczy - Zmiany nie widać, oszustwa będą cię trzymać na miejscu. Musisz oczyścić sobie atmosferę i zwyczajnie w życiu posprzątać. Dopóki tego nie zrobisz nigdzie nie uciekniesz, znajdą cię wszędzie.
Tak to wygląda, zadbaj przede wszystkim o zdrowie. To jest najważniejsze. Reszta się ułoży z czasem. Pamiętaj, że do tego jest potrzebny czas.
Bedzie dobrze.
Wszystkiego Dobrego
Hazar

Brakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.
 Brakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.(08-07-2025, 18:32)Hazar napisał(a): Witaj An_9
Pytanie: Czy moje przypuszczenia są słuszne?
3 miecze - Nie do końca. Masz zniekształcone spojrzenie przez łzy. Trzeba by poczekać z osądem i słuchaniem intuicji, bo patrzysz przez soczewkę bólu który złamał ci serce. Wszystko co widzisz jest zamglone, skup się na pogodzeniu z przeszłością.
Co do tej osoby możesz ograniczyć przepływ informacji, ale tylko dla własnego komfortu, jak to wygląda naprawdę zobaczysz dopiero jak osuszysz łzy.
Czy ta osoba jest mi nieprzychylna/lub jest zazdrosna?
I Mag - Nie leży to w jej gestii zainteresowań. Ona ma swój świat, eksperymentuje i to pochłania ją bez reszty. Zresztą wydaje się dojrzała i naznaczona doświadczeniem. "Niskie pobudki" ma już opanowane do tego stopnia, że je rozumie.
Co myśli o mnie?
2 kielichy - Myśli że jesteś jej drugą połówkąBrakującą częścią całości. Myśli o Tobie z miłością. Pokazała się więź która was łączy, sznur pereł z dwiema zawieszkami serca, jak bransoletka przyjaźni. Cały czas ustawia się do szczerego dialogu. Tak jakby cały czas była gotowa by wszystko wyjaśnić.
Tu trzeba się wewnętrznie z czymś w końcu pogodzić, bo to rzutuje na wszystko co widzisz w swoim otoczeniu.
Nie zaczynać od innych, tylko od siebie. Eliminowanie tej osoby nic nie da, bo za chwile poszukasz sobie innego wroga.
Na spokojnie, to już długo trwa, w końcu muszą się skończyć łzy.
Zadbaj o siebie, tak zwyczajnie. Otocz się opieką. Zaopiekuj sie sobą.
Jak ciało poczuje się bezpiecznie zacznie wspierać umysł, a wtedy będzie już tylko lepiej.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
(08-07-2025, 19:22)Hazar napisał(a): Tak, proszę.
(24-06-2025, 12:05)Hazar napisał(a): Tajlandia
Największą sztuką w pracy ze swoimi słabościami jest dobrze postawić pytanie.
Często wystarczy tylko to dobrze zrobić i odpowiedzi same się pojawiają, wychodząc z głębi Nas.
Rzuciłaś po prostu słowa, a ja powiedziałam co widać. A widać najważniejsze kwestie związane z tymi słowami.
Tak to się pokazało.
Jeśli uważasz że odpowiedzi są niezadowalające, to dlatego że pytania napisane są po łebkach i w biegu.
Musisz poświęcić sobie więcej czasu i rozwiązywać problemy po kolei zamiast się miotać od kwestii do kwestii. A wtedy wszystko się ułoży
Wszystkiego Dobrego
Hazar
 w poprsedniej firmie zwolniono mnie bezpodstawnie. Wynajęłam prawnika i dogadał się z firmą i wypłaca mi dodatkowe odszkodowanie byle nie iść do sądu.
 w poprsedniej firmie zwolniono mnie bezpodstawnie. Wynajęłam prawnika i dogadał się z firmą i wypłaca mi dodatkowe odszkodowanie byle nie iść do sądu.  taką miałam intuicję że ta wróżba odnosi się do poprzedniej firmy! Jesteś niezawodna!!
 taką miałam intuicję że ta wróżba odnosi się do poprzedniej firmy! Jesteś niezawodna!!

,
 , .Podjęcie decyzji było dla mnie dość trudne, ale zgodziłam się rozważając wszelkie plusy i minusy. Od połowy lipca zaczęłam na nowo w tym miejscu i z stąd moje pytanie, jak przez najbliższy czas (rok) będzie mi się w tym miejscu układało?
 .Podjęcie decyzji było dla mnie dość trudne, ale zgodziłam się rozważając wszelkie plusy i minusy. Od połowy lipca zaczęłam na nowo w tym miejscu i z stąd moje pytanie, jak przez najbliższy czas (rok) będzie mi się w tym miejscu układało? Nie ukrywam, że strasznie mnie to męczy
 Nie ukrywam, że strasznie mnie to męczy  Czy ew. nasza relacja (zdrowa, oficjalna) ma sens, jest gdzieś na widok, czy jest ktoś nowy na horyzoncie?
 Czy ew. nasza relacja (zdrowa, oficjalna) ma sens, jest gdzieś na widok, czy jest ktoś nowy na horyzoncie?