Mi wyszło ,że w wieku31 lat urodzę dziecko chłopak i dziewczyna wychodzi. Dodatkowo w wieku 32 wyjdę za mąż. Dziwne z imieniem bo obecny mój chłopak ma inne imie niz imię, które mi wychodzi a wychodzi Wojtek
No to albo ja nie umiem kręcić obrączką albo będę bezdzietną panną........albo wyjdę za mąż dwa razy.....Hm dziwne to tak jak napisałam wyżej ja obączką chciałam powróżyć to mi dwa razy się zakręciła i stop....
Toczka uzupełniłam szklankę do połowy wodą,nawleczona obraczkę na nitke zanuzyłam i wyjęłam nad wodę.Powinna uderzać o szklankę liczac uderzenia.Oczywiscie pytasz w jakim wieku bede miała dzieci.
Liczba postów: 31
Liczba wątków: 5
Reputacja:
10
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
u mojej mamy i koleżanek i u ciotki dzieci się sprawdziły
Liczba postów: 135
Liczba wątków: 0
Reputacja:
0
dzieci zawsze się zgadzają. trudniej uzyskać z tej wróżby imię przyszłego małżonka.
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 16
Reputacja:
31
Witam. Czy ktos z was probowal wrozyc przy pomocy obraczki/pierscionka? Sprawdza sie?
Ja kiedys probowalam, ale raz ze sprawdzalnosc mialam znikoma a dwa ,ze w ostatnim czasie zauwazylam,ze jestem w stanie patrzac na pierscionek kierowac nim. Jesten ciekawa waszych opinii na ten temat.
I'm standing, running, I'm back again...
Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie, Ci którzy naprawdę pasują do Twojego życia, pojawią się sami i zostaną!
Liczba postów: 2.055
Liczba wątków: 29
Reputacja:
1.477
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Obrączka to prowizoryczne wahadełko, podobnie jak pierścionek. Ja używam wahadełek z kryształów, drewna, mosiądzu. Spotkałam się ze stwierdzeniem że używanie obrączki jako wahadełka jest niewłaściwe. To przedmiot poświęcony przez księdza, mocno związany z osobą która go nosi. Zamiast wahadełka można użyć śrubki na nitce, guzika, wisiorka. Lepiej by takie pierwsze wahadełko było lekkie, bo osoba musi wprawić je w ruch. Można samemu zrobić sobie wahadełko i próbować"wróżyć".
Liczba postów: 108
Liczba wątków: 16
Reputacja:
31
Zastanawia mnie jeszcze odpowiedz na pytania tak/nie. Czasami pierscionek "buja sie" wzdluz dloni(od nadgarstka do palcow), czasem w poprzek, kreci sie w kolko albo stoi w miejscu. Jak mozna to zinterpretowac?
I'm standing, running, I'm back again...
Nie ganiaj za ludźmi. Bądź sobą, rób swoje i pracuj ciężko. Odpowiedni ludzie, Ci którzy naprawdę pasują do Twojego życia, pojawią się sami i zostaną!