Liczba postów: 5.231
Liczba wątków: 225
Reputacja:
3.054
Znam kogos kto ma biala aure ale ten kolor roznie jest interpretowany np.
Biały:
poważna choroba, sztuczna stymulacja (narkotyki). Dlaczego biały kolor w aurze oznacza problemy? Biały kolor bardziej przypomina hałas, niż zestaw harmonijnych tonów (kolory monochromatyczne). Niemożliwe jest włączenie hałasu do orkiestry grającej harmonijną muzykę, stąd biała aura oznacza brak harmonii w ciele i umyśle. Natura, której częścią jesteśmy, jest harmonijna. Ta harmonia przejawia się w delikatnych wibracjach tonów lub harmonicznych, częściowo opisanych w nowoczesnej fizyce kwantowej. Kilka godzin przed śmiercią, aura staje się biała, i ogromnie zwiększa swoją intensywność. Z tego powodu w większości kultur "śmierć" jest przedstawiana poprzez biel (nie czerń), gdyż w przeszłości ludzie obserwowali białą aurę osoby umierającej. Wydaje się, że nasi przodkowie wiedzieli więcej niż jesteśmy gotowi przyjąć.
Albo;
Biały pojawia się jako kolor nastroju w chwilach przeczuć intuicyjnych. Osoba obdarzona zdolnościami parapsychicznymi w chwili jasnowidzenia będzie miała dużo białego w swojej aurze.
Albo
Biel - czystość i ochrona; białe promieniowanie podobnie jak złote oznacza mocno rozwiniętą duszę, która miała wiele wcieleń, a obecnie jest na ostatnim etapie.
Dodam ze osoba ta zajmuje sie leczeniem i w Tarotowym Portrecie Psychologicznym w strefie komfortu psychicznego ma Kapłanke...
Jakie sa Wasze doświadczenia z osobami z biała aurą? Jacy to sa ludzie?
Reputacja:
3.054
Nadziejo poczulas sie bezpiecznie widzac taka aure nad glowa ksiedza, nic dziwnego ze Ci ulzylo, bo co byloby gdyby on mial aure jakas brunatną? Na pewno bardzo zaniepokoiloby Cie to...
Ja tez czuje sie bezpiecznie przy kims o kim wiem ze ma biala aure..moja cudowna Intuicja mowi mi wtedy zebym sie nie bala tej osoby, bo ma ona szlachetna i uduchowiona dusze, co nie znaczy ze ta osoba jest pozbawiona ziemskich pragnien....czasami wrecz przeciwnie..ma na nie wielki apetyt..
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 38
Reputacja:
0
Lady - masz racje , poczułam się bezpiecznie ale i księdza odczuwałam jako bardzo niewinna, czysta wewnętrznie aż do przesady osobę - miła to była chwila...Ale i fakt że im dłużej się przyglądałam temu zjawisko to odczuwałam jakby delikatne falowanie tej aury raz była wyraźniejsza , za chwilkę mniej wyraźna i ponownie wyraźna -taka jakby cykliczność występowała... - wtedy myślałam, że to moje zbyt długie wpatrywanie się w nią
Reputacja:
3.054
Nadziejo tak sobie mysle ze falowanie to miala zwiazek z jego emocjami podczas kazania...im bardziej sie wczuwal w to co mowil tym kolor byl intensywniejszy...
Liczba postów: 353
Liczba wątków: 3
Reputacja:
0
Raczej nie poświt a powidok. Poczytaj sobie np. tutaj <!-- m --><a class="postlink" href="http://pl.wikipedia.org/wiki/Kontrast_nast">http://pl.wikipedia.org/wiki/Kontrast_nast</a><!-- m -->ępczy w wikipedii, bo ja na fizyce się nie znam, więc nie wiem, jak Ci to wytłumaczyć.
Niektórzy mylą powidok z aurą, ale ja jestem pewna, że to co innego, bo widzę jedno i drugie, chociaż niekompletne.
Nie męcz wzroku i nie staraj się utrzymywać powidoków zbyt długo, bo wkrótce pogorszysz sobie samopoczucie.
Liczba postów: 42
Liczba wątków: 9
Reputacja:
0
Witam, czy niektórzy z Was łączy widzenie aury z tarotem? Miałem Kiedyś przypadek że wróżyłem pytającemu, który widział moją aurę podczas wróżenia. Było to ciekawe ponieważ okazało się że wg. jego pobierałem mnóstwo energii z otoczenia. Badał ktoś to?