Liczba postów: 53.833
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
napisz konkretnie..co to znaczy ostro ćwiczysz z energią ?
a u bioenergoterapeuty jakiego typu ćwiczenia..?
Liczba postów: 2.296
Liczba wątków: 15
Reputacja:
564
Witam, a bioenergoterapeuta nie widzi podczepów, zaburzeń w aurze i na poziomie czakr, jeżeli , z Tobą pracuje to powinien to dostrzegać, diagnozować, szczególnie przy pracy z wahadłem. Owszem również za pomocą kart, run można to stwierdzić, tylko pytanie w czym to ma Ci pomóc i na co Ci ta wiedza. To już "wyższa szkoła jazdy", a to o czym piszesz to... no cóż...raz że enigmatyczne...dwa trochę chaotyczne, a trzy...i jak sama słusznie zauważasz trochę dużo tych wszystkich działań na raz podejmowanych z Twojej strony. Pozdrawiam Renata
Liczba postów: 2.296
Liczba wątków: 15
Reputacja:
564
Bo to nie sztuka jest eksperymentować na sobie, trzeba się też umieć osłaniać, mieć świadomość z czym i jak pracujesz oraz pewność, że robisz to dobrze, świadomie i się tego nie boisz. Myślę, ze powinnaś o tym w czym masz wątpliwość i co czujesz porozmawiać z osobą prowadzącą, czyli z panem, z którym pracujesz. Pozdrawiam Renata
Liczba postów: 53.833
Liczba wątków: 2.110
Reputacja:
5.481
Iweta...czy nie za szybko chcesz coś osiągnąć, nie bacząc na to jak to na Ciebie działa?
Może nie tedy droga...może to nie dla Ciebie??
Bo dostać po głowie....a dostać po głowie z konsekwencjami...to jest różnica...wielka...
i nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawę...
Po tonie Twoich wypowiedzi traktujesz to chyba zbyt lekko....
Tak jak Perełka pisała...zwróć sie do pana prowadzącego...
Mam pytanie odnośnie podczepow/magii:
co robic może konkretnie dana osoba na innej, sprawia ze dana osoba pokrzywdzona ma bole glowy, depresje, odwracają się od niej inne osoby z otoczenia, dana osoba odbija się u niej w domu w lustrze, jakby siedzi i dręczy w myślach pokrzywdzoną. Jeśli jest to jakas magia, to czym można się przed tym ochronić? Pytanie dlatego, ze niedawno na mojej osobie takie rzeczy doswiadczylam-byla to osoba z otoczenia w pracy, a nie jestem praktykująca magiczne sztuczki, nie wiem wiec co to moglo być i jak się skutecznie ochronić, by w przyszłości nie mieć klopotow ze zdrowiem. Dziekuję