Liczba postów: 268
Liczba wątków: 18
Reputacja:
275
Znak Zodiaku: Wodnik ♒
Cześć Hazar, jest facet. Co nam lepiej wyjdzie? Relacja damsko- męska czy wspólna praca?
Pozdrawiam i dane przesyłam
Liczba postów: 1.877
Liczba wątków: 22
Reputacja:
8.261
Znak Zodiaku: Baran ♈
Witaj Rozalka
pytanie: Co nam lepiej wyjdzie? Relacja damsko- męska czy wspólna praca?
II Kapłanka ( 7 buław) - Na razie się wstrzymaj, nie wchodź ani w relacje ani współprace.
Otwórz szeroko oczy i patrz.
Powinnaś coś przeczytać za niedługo.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
275
Co znaczy że niebawem coś przeczytam? Coś co odrzuci mnie od tej osoby?
Reputacja:
8.261
Treść nie musi być znacząca.
Ważne jak ją przepuścisz przez siebie, czy zabarwisz ją swoimi lękami i uprzedzeniami, czy zrozumieniem i spokojem.
Czasami zwykły "list" może odmienić twoje życie, nie przekazem, ale wagą którą mu nadasz.
Po prostu patrz.
Hazar
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."
Reputacja:
8.261
Witaj Rozalka
Pytanie: Czy zobaczysz co dalej w marcu, ale ogólnie, nie w kontekście tego typa
7 Mieczy - Miej się na baczności, ktoś próbuje cię podejść od tyłu. Znalazłaś się na czyimś widelcu i On tak łatwo nie odpuści.
Bądź ostrożna i dziel włos na czworo. Wsłuchuj się uważnie, bo zza pleców mogą dochodzić jakieś pogłoski, niejasne, ale artykułowane jakimś skrzeczącym głosem "sroczki". Może coś wyjaśnią.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
275
Hazar pytałaś o sprawy uczuciowe i wypadło 7 mieczy? Bo trochę niejasno pytanie postawiłam
Jakie pytanie, taka odpowiedź...to prawda oczywista...
Reputacja:
8.261
Rozalka
Opowiadam po energii pytania. Czyli musisz wrócić do chwili gdy stukałaś go na klawiaturze, co wtedy miałaś w głowie. Te słowa które wybierasz są dla Ciebie pomostem do zrozumienia treści którą wygeneruje. Dlatego warto się do tego przyłożyć.
Mnie mogłabyś napisać same kropki, bo Ja i tak wyciągnę kartę i powiem ci co widzę.
Ale dla ciebie pytanie to podstawa, fundament na którym możesz oprzeć decyzje w którą stronę przesunąć pionek na swojej szachownicy życia.
Dlatego to ważny proces.
Hazar
Reputacja:
275
Cześć Hazar mam pytanie: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku? Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz? Pozdrawiam
Reputacja:
8.261
Witaj Rozalka
Pytania: jak będzie wyglądała moja relacja z tą personą w tym roku?
3 buławy - Jak przez okno

Ty stoisz w oknie i patrzysz jak ona podróżuje po przestworzach, czyli zwyczajnie będziesz ją monitorować przez szklane oko monitora. Pokazuje się też, że już jesteś spakowana i zdecydowana by się spotkać.
Czy w ogóle dojdzie do naszego spotkania twarzą w twarz?
Król Mieczy - Mało prawdopodobne, nie wykona żadnego ruchu w twoja stronę. Jest zacięta i głucha na to co mówisz, niby ma wielkie uszy ale jest bariera i sens z dźwięku nie przedostaje się do umysłu. Ustawia się jak niedostępna i obserwująca.
Ma w dłoniach potężny miecz i niby się nim tylko podpiera, ale chwyt jest zbyt pewny i mocny. Trzeba uważać.
Ale jeśli do niego dojdzie to może być ciężkie spotkanie, szczególnie że ona zdaje się czekać na Ciebie, aż sama się zbliżysz. Musisz być uważna jak saper. Nie dać wsadzić się na żadną minę.
Wszystkiego dobrego
Hazar
Reputacja:
275
Hazar czy ona się mnie boi / wyczuwa zagrożenie? A może czuje się gorsza?
Reputacja:
8.261
Nie Rozalka, Ona nikogo się nie boi, bo ma wielki miecz.
Naprawdę wielki.
Zresztą jest nabuzowana, bo miałam wrażenie, że wykonuje takie lekkie ruchy nagdarsków, jakby rozgrzewała rękojeść w dłoniach.
Nie widać też emocji, jak już to strategia i wyczekiwanie.
Najlepiej nie dawać jej pretekstu, to nie zaatakuje.
Podglądnij sobie Króla Mieczy z Boskiego, jest jak drapieżny ptak w locie, szybki, bezszelestny jak sokół.
Reputacja:
275
Hazar jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Przesyłam jego dane. Sprawdzisz co z tego będzie? Pozdrawiam
Reputacja:
8.261
Cześć Rozalka
Prognoza dopiero w poniedzialek.
Pozdrawiam z słonecznych winnic Saksoni 🙂
Hazar
Reputacja:
8.261
Witaj Rozalka
pytanie: jest facet. Bardzo zaangażowany. Mam wrażenie że aż za bardzo. Sprawdzisz co z tego będzie?
6 Buław - Uważaj żeby Cię nie "przejechał"

swoim pięknym koniem. ( Patrz na kartę boskiego tarota)
Jeśli liczysz na przygodę to wystarczy powiedzieć: "Hej Przygodo"
Ale jeśli chcesz czegoś więcej, to to nie jest obiekt do lokowania uczuciowego kapitału.
To rasowy zdobywca, a najbardziej lubi jak Zamek się broni
taki typ.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Reputacja:
275
23-03-2026, 17:46
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23-03-2026, 17:48 przez
Rozalka.)
Hazar jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę. Dane wysłałam. Pozdrawiam
Reputacja:
8.261
Rozalka
Pytanie: jest też druga znajomość. Sprawdź mi proszę
XII Wisielec - Nie ma potencjału wzrostowego, tak jak i potrzeb emocjonalnych czy seksualnych. Jedyne co się pokazuje to całkowite zawieszenie.
Mogą być problemy z kasą, więc czasami będzie trzeba pożyczyć, ale jak będzie przy kasie to hojność powali cię na kolana.
Trzeba uważać, może się przywiązywać, później może się długo jeszcze ciągnąć i być może szantażować.
Musisz uważnie się przyglądać Mężczyznom. Zresztą ten nawet wie o twoim istnieniu, On ma całkowicie inny świat. Za kurtyną.
Wszystkiego Dobrego
Hazar