Jeanne89 napisał(a):Witam,
Jeśli mogłabym, to chciałabym zapytać o dosyć trudną sprawę, osobistą. Czy mój Ojciec żyje, jeśli żyje to gdzie i czy ewentualnie go kiedykolwiek spotkam w życiu?
Jestem bezsilna, jakiś czas temu odpuściłam w poszukiwaniach, czyli zadawaniu pytań rodzinie. Pomyślałam - może Wyższe Siły coś wiedzą?
Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, natomiast jeśli sprawa jest za trudna, zrozumiem. Ja sama nie pojmuję tej sprawy...;(
Joanna Zawadzka (17.01.1989, 16.40)
Myślę,że skoro rodzina nie chce o tym mówić to znaczy, że kryje się za tym coś o czym nikt nie chce ci powiedzieć, pewnie myślą, że lepiej byś nie wiedziała. Myślę też ,że twój ojciec żyje, bo inaczej po prostu by ci powiedzieli,że umarł i tyle.
Przy tasowaniu wypadly mi karty, które pokazują,iż dostaniesz jakieś wiadomości, nie ustawaj więc i nie odpuszczaj w poszukiwaniach.
Z przełożenia coś mi sugeruje, że to ma związek z jakąś dobrze ustawioną "kobietą"(?) albo może jakąś grupą, "organizacją", bo tu mi wychodzi jakaś 'dziwna', niejasna znajomość, on jakby trochę poleciał też na kasę. Ale jednocześnie...karta w Centrum rozkładu - 3 dzwonków-'nobilita' mówi mi, że nie zrobił nic niegodziwego. Na pozycji "Teraz/to co mija' mam 2 pików -"przyjażń"(na kartcie jest dwoch facecików zwróconych do siebie twarzami,patrzą sobie w oczy,jeden drugiego obejmuje), a w korzeniach odwr.As serc-zmienność/niestałość....Wiesz co mi przyszło do głowy ?

...i kolejne karty jakby to potwierdzają...
3 dociągnięte karty to : Król serc , odwr.Kochankowie i DIABEŁ... Może on zmienił zainteresowania i stwierdził,że jest gejem ...

:confusion-confused:
W sumie jak zobaczyłam tego DIABŁA na końcu rozkładu to najpierw pomyślałam o więzieniu...że związał się z jakaś mafią czy gangiem...ale potem jakoś tak wszystkie karty razem "podsunęły ' mi tę inną odpowiedż.
W wyniku rozkładu stanęło odwrócone SŁOŃCE, które pokazuje ,że nawet jeśli się to jeszcze trochę odwlecze, to i tak w końcu postawisz na swoim i dowiesz się prawdy.