06-12-2014, 18:15
Ja nie pisze w jaki sposób "rodzi sie alkoholizm" ja tylko napislam na podst wiedzy jaką mam a mam wiedze astrologicza sporą bo to była pierwsza dziedzina ezo jaka mnie zafascynowała. Podkresliłam tylko, ze znaki wodne maja wieksza sklonnosc do alkoholu ale nie ze sa alkoholikami. Neptun nie koniecznie mowi o uzaleznieniach ale tez o religaich, wierze w cos co nienamacalne w tym takze ezo, neptun to złudzenia np złudzenia optyczne spowodowane uzywakmi ale tez moze to byc obejrzany film, fikcja przeczytana w ksiazce cos co nie istnieje realnie. Neptun ma wiele twarzy i zalezy to od tego jak jest aspektowany, niesłusznie jest odbierany typowo jako władca alkoholu bo moze wskazywac na marynarza , czyli duze ilosci wody a nie wódy. Neptuna mozna okiełznac .... jesli ktos wie ze ma akurat zle usatwionego Netpuna to aby nie poleciec w wóde moze poleciec w wode. moze zainteresowac sie zeglarstwem lub sportami wodnymi albo chocby kupic akwarium i hodowac rybki. Neptun to tez egzotyka obce kraje, kultura , jezyki.
Rozpisalm sie dlatgeo aby nie wyszlo , ze uwazam, ze kazdy rak to alkoholik, uwazam tylko ze ma wieksze sklonnosci niz inne znaki a netun to planeta pokoleniowa wiec nakresla charakter wiekszej grupy ludzi nie jednostki.
Lilka moi panowie spod znaku raka to 7ipiec, 17 lipiec, 20 i 21 lipiec ale mam szwagra jeszcze oraz kilku znajomych kazdy mial jakas dłuzasza przygode z alkoholem, szwagier np namietnie kolekcjonuje wina z całeg swiata . Nawet zamieszkanie nad woda , morzem, oceanem ma wplyw na naszego neptuna w horoskopie bo tak sie on wówczas realizuje nie w inny spoosb.
Rozpisalm sie dlatgeo aby nie wyszlo , ze uwazam, ze kazdy rak to alkoholik, uwazam tylko ze ma wieksze sklonnosci niz inne znaki a netun to planeta pokoleniowa wiec nakresla charakter wiekszej grupy ludzi nie jednostki.
Lilka moi panowie spod znaku raka to 7ipiec, 17 lipiec, 20 i 21 lipiec ale mam szwagra jeszcze oraz kilku znajomych kazdy mial jakas dłuzasza przygode z alkoholem, szwagier np namietnie kolekcjonuje wina z całeg swiata . Nawet zamieszkanie nad woda , morzem, oceanem ma wplyw na naszego neptuna w horoskopie bo tak sie on wówczas realizuje nie w inny spoosb.