06-12-2014, 19:33
Cytat:Moja mama Rak, pila okazjonalnie, moj brak skorpion, abstynent, ja Waga, pije kieliszek wina z kazdym posilkiem. Znak slonca to Ego i nie ma nic moim zdaniem wspolnego z uzywkami. Mowie tak, z doswiadczenia.
Wiec zerknij jak ma aspektowane słońce i neptun w pokoleniu . Nadal nie rozumiesz ja nie twierdze ze kazdy rak pije ale sa to znaki bardziej podatne niz inne (mysle tutaj o znakach wodnych ogólnie). Ja nie napislam ze kazdy rak to alkoholik.
Jeszcze cos bardzo madrego czego nie zapomne , kiedys gdzies to usłyszałam i nie spoosb sie z tym nie zgodzic "Neptun to górna oktawa Wenus" jak wiemy sam alkohol lub inne srodki same w sobie nic nie znacza ale licza sie odczucia i emocje jakie wywołuja. Jak wenus to milosc czysta tak Neptun to juz owazniejsza sprawa bo jesli miłosc to taka bez ktorej ciezko zyc jak bez uzalezniacza. Neptun ma w sobie duzo z wensu , górna oktawa wiadomo ...wszytsko to sprowadza sie jednak do jednego neuroprzekaznikow w przypadku Neptuna. A ze jest to planeta poruszajca sie powolnie nie jak wenus dlatego milosc neptuniczna to jak uzalenienie , z ktorego ciezko sie wyzwolic. Moj syn ma Neptun w koziorozcu juz a i tak na samym poczatku ma słone - jest aktorem.