Pogaduchy astrologiczne

Tak Madrugado ja tego nie napisłam na podst obserwacji panów , kazdemu z nich robiłam horoskop bo to była moja pasja kiedys a z nimi próbowlam stworzyc zwiazki wiec dane mi bylo przez dluzszy porównac ich horoskopy z tym jak wyglada ich zycie codzienne. Potrafie duzo powiedziec o Neptunie. Roznice moga wynikac z tego jak pisalam, ze Neptun to pokoleniowa palneta i wsród moich rowiesnikow (pokolenia) jest ona w Strzelcu ale np mam sporo starszego meza i on ma Neptuna w skorpionie to juz sa inne pokolenia i to czuc czasami. Neptun moze uzalezniac w rózny spoosb , u mnie konkretnie (kazdy jakis ma) moj Neptun siedzi na ksiezycu mojego meza w Strzelcu a jego Neptun na moim ksiezyciu w Skorpionie (koniunkcja w scisłej wymianie) ... co to oznacza zapewne wiesz , jaki rodzaj uzaleznienia . Ja nie pije , czasami ale to musi byc cos dobrego, natomiast moj maz czesciej bo tez ma taka prace (barman).Inne sa motywy siegania po alkohol , ja nienawidze samej i nigdy nie siegam po alkohol gdy jestem sama bo to dołujace ale lubie na imprezie, usi to byc jednak cos dobrego, nie byle jaki alkohol . Moj maz faktycznie tego Neptuna ma w znaku wodnym z tym, ze Skorpion to bardziej uzalenienia nie od alkholu ale od chemi, leków, syntetyków=neuropzekaznikow jak acetylocholina, noradrenalina, dopamina i serotonina. A skorpion to jak wiadomo dawca silnych emocji . Tak wiec rak bardziej alkohol a skorpion bardziej chemia zwiazana z emocjami , euforią, nastrojmi. szczezre powiem, ze najmniej wiem o rybach bo tych znam bardzo mało i nie mialam okazji robic rybom horoskopu. Neptun teraz siedzi w rybach wiec to pokolenie dopiero przychodzi na swiat.
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości