Pogaduchy astrologiczne

madrugada napisał(a):Aspekty pokoleniowe tez do tego niewiele maja. Tylko wtedy nam sie uruchomi jakies pokoleniowe polozenie w sposob znaczacy dla osobistego rozwoju jesli jest podlaczenie danego aspektu do planet osobistych. Dajmy na to w latach 60tych wiele osob bralo narkotyki, ale nie wszyscy naduzywali czy tez konczyli z uzaleznieniem.

Oj teraz bardziej biora wtedy było tzw bum ale to nic w porównaniu tym co jest teraz. Dzisiaj juz nam to przywykło i tyle.
Do czego Mandrugado mam Cie przekonac? Tego nie rozumiem, ja nie chce Cie przekonywac do niczego Buźki .
Na czym opieram swoja wiedze ... na kosmogramach ludzi , z ktorym izylam, na kursie jaki skonczylam, na forum ktore nie istnije a skupialo kilka zaledwie osob 10 lat temu i tam sie wiele nauczyłam - wrzucalismy jako zagadke kosmogram nie wiedzac co to za osoba i mozna bylo napisac wszystko co mozna z danego ksmogramu wyczytac, na ile kto potrafi. Zaskaujaco duzo jak sie okazało , wygrywal ten kto najtrafniej zdefinował daną osobe na podst kosmogramu, jak wyglada zycie danej osoby, praca, rodzina, zainteresowania itp. Tylko tyle lub az tyle .
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 3 gości