Mystic Dreamer Tarot (Mistyczny Tarot Marzyciela)

Dostalam nareszcie dlugo wyczekiwana Mystic Dreamer Tarot talie, na ktora sie cieszylam niemozebnie bo od razu mnie ujela i jak sie okazalo - nie zawiodlam sie..jest cudowna i niezwykla..i cudownie rozmawia..
Mam pytanie - czy ktos posiada ksiazke do tej talii w jezyku polskim? dostalam w komplecie w jezyku ang (oczywiste) lecz moj jezyk jest "raczkujacy" i przetlumaczenie jej zajelo by mi wieki albo jeszcze dluzej, zreszta co to za tlumaczenie z google..bez sensu..jesli ktos zna ta talie i jeszcze lepiej - mialby ksiazke do niej na zbyciu to ja baaaardzo chetnie.. Buźki Buźki Buźki

[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQaBT-8NAFRM2mbSma8nPY...10rp9pQnrQ] [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcT5fvrQBfJzYXG44pEKpK0...IF-v9eaJtQ] [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRZY7WyCThEZl1ma62ZwqU...ADgGUxwREQ]
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTEn-Ed5-TAwjdN0Qtey6i...Z_X-VV5tAQ] [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcQgj0odbZzt3oOYIFGejAF...R7CxlK_w8Q] [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcRPy65eeESk8m-swb3MDew...0goK_p8EFH]
[Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcTPOD_NlG6vS_04OT-n3-1...-TFK5oYA9g] [Obrazek: images?q=tbn:ANd9GcSSt7HnCFZQJhehafEyX24...nFOIMmPqvQ]
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości