Warsztat 81 - Zgaduj-zgadula co tam Bronce w głowie hula

1. Moi rodzice dostali ostatnio bardzo nietypowy prezent, a jest to…. samochód z 88’..mężczyna trzymał go z sentymentu, jako jedno ze swoich pierwszych aut…a żona jak to żona, kazała mu je zezłomować no i biedaczek musiał coś wymyślić…a jako że robić tego nie chciał dał na przechowanie z nadzieją, że może kiedyś zmieni zdanie :bow-blue: . Samochód sprawny, opłacony, bardzo przyda się rodzicom jako że potrzebują teraz dwóch na dojazdy do pracy (prawie 40km)
Perełka: coś ciężkiego.. spalinowa
LeCaro: żona mu się kazała tego pozbyć

2. Kraj który od zawsze bardzo chciałam odwiedzić …Peru
LeCaro: kraj o niełatwej historii... kraj wielkich kontrastów…spotkałam się z dokładnie takim określeniem
Vega: chodzi o duży kraj, w każdym razie taki, gdzie są jakieś bezdroża, puste przestrzenie i dostęp do morza/oceanu..brawo pięknie opisałaś
Perełka: Kraj ciepły południowy, woda

3. Cechy mojego wyglądu:
Vega: średni wzrost, hipnotyzujące spojrzenie, co do reszty faktycznie masz rację, ale o cechy wyglądu się tu tylko i wyłącznie rozchodziło
Perełka: Włosy ciemne, jasne oczy, kobieca figura (bioderka fakt ale kobieca raczej mało, muszę sobie co nieco wypychać Rotfl )
LeCaro: włosy ciemne… Niebieskie oczy.. Zgrabne, zadbane ciało, Cera jasna. Pewny sposób zachowania, zdecydowane ruchy. Ubrania wygodne. Bez nadmiernej ilości ozdób - jeżeli już to jakaś charakterystyczna biżuteria, jedyna w swoim rodzaju (faktycznie subtelnie, mam sporo srebra, ale nie jestem typem co wszystko naraz na siebie wkłada) Makijaż - kosmetyki wygładzające koloryt cery, rozjaśniające, podkreślające kształt oczu czy twarzy, ale absolutnie nie silny/bardzo widoczny makijaż. Pięknie się rozpisałaś i mnóstwo trafień

4. W tym tygodniu wybrałam się z siostrą w pewne miejsce (oj długo nie mogłyśmy trafić) w celu zakupu...no własnie czego?? Pojechałyśmy do mekki materiałów pod Łódź…. wyjść z tamtąd nie mogłyśmy… :happy-smileyflower:

5. I ostatnie pytanie takie trochę nietypowe...Ile osób weźmie udział w Warsztacie
W warsztacie wzięły udział 3 osoby...niech reszta żałuje Luzik Figielek

Dziękuję bardzo za udział dziewczęta i cóż mogę powiedzieć...LeCaro szykuj nowe pytania Oczko Buziak Buźki Buźki Buźki Gratulacje :text-bravo:
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości