4 monety i rozkłady związane z magią

Tak, Ivanko, rozumiem co masz na myśli i częściowo się z tobą zgadzam (masz zapewne na myśli sprawę przyzwyczajenia się do choroby i swego rodzaju komfortu, odczuwanego przez umysł,skoro pewne obowiązki mnie nie dotyczą).
Zauważ jednak, że ja w tym rozkładzie pytałam o to czy powinnam zastosować dane zaklęcie. A nie jaki będzie skutek zastosowania przeze mnie magii, gdyż rozkłady na skutek były wspaniałe i wskazywały na spełnienie trzech moich marzeń, czyli wszystkich, o które pytałam.
Moje pytanie, przy którym pokazała się 4 Monet nie dotyczyło tylko mojego stanu zdrowia (ponadto moja kondycja fizyczna w żaden sposób mnie nie satysfakcjonuje, gdyż ból fizyczny nikomu nie sprawia radości i w związku z tym nie czuję się bezpiecznie, zwłaszcza, że czekam teraz na wynik badania, z którego może wynikac, że nie bedę chodzić w ogóle i fizycznie będę leżącą rośliną), ale także dotyczyło mojego małżeństwa. A nie jest mi też dobrze bez męża i tęsknię za nim ogromnie.
Czyli kwestia kurczowego trzymania się przeze mnie tego co jest, jednak do mnie w pełni nie pasuje.
Z tego powodu nie sądzę, aby 4 Monet w moim rozkładzie wskazywała na moje trzymanie się tego co jest i poczucie bezpieczeństwa, gdyż go nie ma. Jest właśnie ogromny dyskomfort i chęć zmian. Tak wielka, że nawet pomyślałam o magii, by zmienić swoje życie i zdrowie.
Nie gniewaj się, Ivanko, że się z Tobą w tej sprawie nie w pełni zgodziłam, lecz wiem o co w danych rozkładach pytałam i jakie są moje odczucia związane z moim położeniem życiowym. Mam nadzieję, że gdy dam Ci buziaczka, to nie będziesz się na mnie gniewać. :romance-kisscheek:

Czyli jak w niniejszym temacie widać, karta 4 Monet nie jest łatwa do zinterpretowania. Zwłaszcza w sprawach innych, niż czysto finansowe. Think
Odpowiedz

Wiadomości w tym wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości