08-01-2011, 04:09
rozi napisał(a):Jesli chodzi o opisy kart, to prosze nie umieszczać tam innych znaczeń i opisów niż tradycyjnych talii. I nie chodzi o to, że nie lubię Oshołoma :evil: chodzi o to, żeby opisy pasowały do grafiki na początku każdej karty (wreszcie skończyłem wszystkie karty Tarota ) Opisy znacznie różniące się od grafiki wprowadzą bałagan i zamieszanie.Zagadka napisał(a):Gosiu, dobitnie przedstawiłaś istotę problemu i naświetliłaś sens tego wątku
Mam nadzieję, że w dziale opisów kart będzie możliwość dołączania opisów poszczególnych arkanów również według wizji Osho.
Prosiłam wcześniej o to Ziba (przy 9 Buław), ale wstrzymał się chyba z pewnych znanych mu względów
Taaaaaaaa !
Wszyscy, znamy te względy !!!
Patrz odp. Żbika
Drogi nasz Pustelniku, ulubiony, kochany SZEFUŃCIU (wybacz wazelinę :roll: ), dajże Zagadce i Żbikowi wrzucić Osho i Crowleya
PLIiiiiS !!!
PS
Tarot Thota Crowleya, to na moją własna samozwańczą prośbę :oops:
Na forum jest miejsce na każde karty także Osho, dział nawet mogę utworzyć, ale zwolennicy tych kart powinni sie zdeklarować, że opracują cała talię. Nie ma sensu zakladać działu na jakieś przypadkowe wątki o kartach Osho, więc jeżeli ktos sie podejmie rzetelnego opracowania zrobię dział, a nawet nazwę go (z bólem serca i drżącą ręką) "Tarot Osho"
rozi zadeklarowała, że opracuje karty Crowleya (za którymi też nie przepadam), ale pomoge przy grafice i co bedzie trzeba.
Pamiętajcie że forum jest nasze i nikt za poglądy i przekonania nie będzie prześladowany.
Ja lubię dyskusje z pazurem :twisted: więc krytyki kart Osho niech nikt nie odbiera osobiście.