23-08-2018, 21:48
(18-08-2018, 17:57)Hazar napisał(a): Co nie spodobało się Tarot na urlopie w miejscach które zoboczyła ?
2 kielichy - to może być jakieś przesłodzenie miejsc kiczowatość, przerost ofert dla par ciężko o relaks w pojedynkę w tych miejscach, za dużo ludzi, nie można odpocząć, pobyć tylko we dwoje brak intymności możliwy problem z łazienką dużo wilgoci i kiepska klimatyzacja, dodatkowo drażniące zapachy, pijani ludzie, dużo podchmielonych ludzi - raz rzeczywiście mieliśmy sytuację z tym związaną, co do łazienki był problem z rączką od prysznica i samą kabiną, cała podłoga codziennie u nas w łazience po prysznicu była zalana...strzał w 10.
Co wpłynęło najbardziej na Ciebie ?
7 Mieczy - naczytalaś się w necie opinii i tym się zasugerowalaś całkowicie inaczej nastawilaś się na ten urlop, dodatkowo mogłaś coś zgubić ale bardziej to ktoś ci coś podwędził, jakiś złodziejaszek miał z Tobą kontakt to już zniszczyło doszczętnie wakacje tu też strzał w 10, ale nikt nic nie ukradł, nic też nie zgubiłam
No kiepsko to wygląda ?
Jakieś podejrzane i pijane towarzystwo mi się pokazało - raz przebywało obok nas takie towarzystwo mi nie pasowało mój chłopak się śmiał, nie było to nic groźnego
Buziaczki