31-07-2021, 13:54
Powiedziałabym, że 8 to fajna liczba, w końcu "patronuje" jej tarotowa Sprawiedliwość a czasem Moc. U niego może Moc jest, ale negatywnie działająca. A portret to dopiero coś: 9 od dzieciństwa i on taki zamknięty jest, a w dodatku 26 - i nie umie wchodzić w relacje, ma trudne nawet z bliską rodziną, do tego choroby, obciążenia, które daje 26, bo ciało całe życie prosi się o uwage. On naprawde cięzko choruje. W wyzwaniach 7, a naprzeciw 7/16 - tutaj związki to jest wogóle masakra, że tak się wyrażę. Kłopoty zwrowotne, materialne - to wszystko jest w 7 i póki co pieniądze są, ale cały życie ma obciążenia z "7". Oprócz 8 z głównego wyzwania, które daje pieniądze nie ma tu fajnych rzeczy. Zresztą to 8 jest z 26 - Palec Boży. A na starcze lata 9 - jak widzę tę liczbę w 4 PZ to są dla mnie osoby, które są samotne i tak własnie wygląda jesień ich życia.
A teraz wyobraź sobie, że zamiast 7 miałby fajne liczby na związki i pracę. Może mistrzowskie 2/11 z madrością, może 3 dające szczęście, a nawet 6 na rodzinę? To zmieniłoby wiele, bardzo wiele... Dlatego każda 4 jest inna, każda 8, każda karmiczna 4/13.... Patrzmy na cąły portret, bo chyba nie ma dwóch takich samych, tak samo jak nie ma dwóch identycznych ludzi.
To tak napisałam, bo robiłam portret i przyszło mi na myśl...
Mimo wszystko wiedza z sieci i z książek jest ważna. To podstawa do analizy. Ale uczę się przez praktykę i zawsze analizując cały portret. Wtedy widzę dlaczego nawet fajne wibracje 8 moga mieć mega trudne życie,a czasem wydawałoby się 4/13 obciażone karmicznie żyje sobie fajnie, lekko, bo może inne liczby sprzyjają?
A teraz wyobraź sobie, że zamiast 7 miałby fajne liczby na związki i pracę. Może mistrzowskie 2/11 z madrością, może 3 dające szczęście, a nawet 6 na rodzinę? To zmieniłoby wiele, bardzo wiele... Dlatego każda 4 jest inna, każda 8, każda karmiczna 4/13.... Patrzmy na cąły portret, bo chyba nie ma dwóch takich samych, tak samo jak nie ma dwóch identycznych ludzi.
To tak napisałam, bo robiłam portret i przyszło mi na myśl...
Mimo wszystko wiedza z sieci i z książek jest ważna. To podstawa do analizy. Ale uczę się przez praktykę i zawsze analizując cały portret. Wtedy widzę dlaczego nawet fajne wibracje 8 moga mieć mega trudne życie,a czasem wydawałoby się 4/13 obciażone karmicznie żyje sobie fajnie, lekko, bo może inne liczby sprzyjają?