31-07-2021, 20:10
Tak, Izydo, to właśnie pisaliśmy, że inaczej wibrują karmiczne, zwłaszcza powielone. A co uważasz o wibracjach mistrzowskich z np. drogi życia? Ja odbieram ja jako stare dusze, które przeszły cykl od 1 do 9 i są bardzo rozwinięte, więc przychodząc tutaj mają wspierać inne. Co jeśli mają karmę np. 7/16? Uważam, że można tu mówić o tym, że ich wrodzona madrość nabyta doświadczeniami i wcieleniami wpływa na sposób przerobienia tego, bo przeciez nawet mając karmę 7/16 można mieć dobry związek, małżeństwo, rodzinę - to nie jest wykluczone. Czy widzisz w mistrzowskich takie cechy charakteru, osobowości, które ułatwiają odrobienie tej karmy? Np. jeśli mamy starą duszę z wibracją 2/11 i karmą 7/16 np. w PZ?
Oprócz piramidy to też wibracje imienia, nazwiska, oczywiście jest tego więcej. To ciekawe co piszesz o nauce w szkole psychotronicznej. Jak to wygląda? To dzienna szkoła, jakiś kurs, jak to wygląda? Nie spotkałam się z tym, jestem ciekawa, jesli nie jest to tajemnicą
Oprócz piramidy to też wibracje imienia, nazwiska, oczywiście jest tego więcej. To ciekawe co piszesz o nauce w szkole psychotronicznej. Jak to wygląda? To dzienna szkoła, jakiś kurs, jak to wygląda? Nie spotkałam się z tym, jestem ciekawa, jesli nie jest to tajemnicą