18-08-2021, 05:53
Jeśli ktoś się w Tobie podkochuje to raczej wysyła w Twoim kierunku pozytywną energię, jeżeli w ogóle jakąś wysyła. Tutaj ty sama możesz czuć się niekomfortowo z powodu nieodwzajemnionej uczuć, co może być przyczyną gorszego samopoczucia.
Chyba, że podświadomie masz wyrzuty sumienia.
Tak mi się kojarzy skoro czujesz, że ktoś myśli o Tobie to używasz 6 zmysłu i może masz osłabioną aurę, więc energia ucieka?
Samo przeczucie, że ktoś o Tobie myśli raczej nie powinno Cię osłabiać.
Czekolada jest na celulit ?
Bardzo fajnie, że korzystacie z mężem z takich usług, mam nadzieję, że pomagają.
Nwm jaki masz stosunek do kręgarzy/chiropraktyków. Ale ja z takimi problemami skorzystałbym z pomocy takiej osoby. Niektórzy kręgarze są po fizjoterapii, czy medycynie, więc krzywdy nie zrobią.
Chyba, że podświadomie masz wyrzuty sumienia.
Tak mi się kojarzy skoro czujesz, że ktoś myśli o Tobie to używasz 6 zmysłu i może masz osłabioną aurę, więc energia ucieka?
Samo przeczucie, że ktoś o Tobie myśli raczej nie powinno Cię osłabiać.
Czekolada jest na celulit ?
Bardzo fajnie, że korzystacie z mężem z takich usług, mam nadzieję, że pomagają.
Nwm jaki masz stosunek do kręgarzy/chiropraktyków. Ale ja z takimi problemami skorzystałbym z pomocy takiej osoby. Niektórzy kręgarze są po fizjoterapii, czy medycynie, więc krzywdy nie zrobią.