23-08-2021, 20:45
(22-08-2021, 20:25)nastek96 napisał(a): Mi sprawdza się rok, który ty nazwałaś rokiem osobistym(droga życia + liczba roku w jaki wchodzimy)
Np:od września tamtego roku jesteśmy w 7
2+2021=2+5=7
Czy u Cb sprawdzają się dwa lata? Jednocześnie własny i osobisty?
Tutaj na forum wróżbici pisali o obu, więc widać im się sprawdzało.
Ja napiszę tak: przyjmując Wasze określenia "czuję" rok osobisty czyli właśnie moja główna wibracja + rok, w który wchodzę. Czyli 7 od września - ale nie nów tylko moje urodziny, bo tak wolę.
Ale zastanawia mnie coś innego: jak to jest u ludzi, u których lata osobiste (Trzymam się tych nazw, które podajecie by być zrozumianą) są akurat zgodne z wibracją roku, czyli dla 2021 - 5. Czyli jest osoba, która jest numerologiczną 5 i jak się czuje w 2021 (5)? Tu jest fajna sprawa.
Ja wogóle raz chyba gdzieś czytałam odnośnie związków, że są one pod szczęśliwą gwiazdą wówczas gdy u partnerów te lata osobiste idą zgodnie - więc np. razem wchodzimy w rok 6 i np. wtedy bierzemy ślub. To jest super, bo to dobry rok na ślub, a jednocześnie oboje ludzi "idzie równym krokiem", że tak to ujmę - dla porównania gdyby jedno z nich było w 9 a drugie w 1 to już klapa. Więc może i z latami osobistymi jest tak, że fajnie kiedy pokrywają się z wibracją roku i to jest ułatwienie, przychylność, los sprzyja? A kiedy nasza główna wibracja "gryzie" się z tą z roku to nie jest fajnie - np. numerologiczna 1 nie czuje się dobrze w 9 roku osobistym, a jeśli dodatkowo wypada on również w wibracji jakiejś konkretnej daty - roku? Chyba kumuluje się niefajna energia, utrudnienia. Co uważacie?
A poza tym pokazuje to jak obszerny jest temat.