24-08-2021, 09:07
(23-08-2021, 23:35)Kama napisał(a): Poczułam się wywołana do tablicy
Wiecie co, nie odczułam specjalnej różnicy między 2020 a 2021... Nie mogę powiedzieć, że to coś spektakularnie zmieniło i w 2021 czuję się super, bo to też 5. Co więcej, wśród bliskich mi ludzi mam jeszcze 3 inne piątki. Totalnie różne
Dla każdej ten rok przyniósł/niesie inne rzeczy. Nie widzę styczności. Chociaż też nie wiem, czy ta cholerna pandemia nie zabiła w nas optymizmu i radości życia i w ogóle inaczej już różne sprawy postrzegamy, to wszystko się zlewa pod znakiem "covid". Jedno jest ciekawe. Faktycznie, będąc w energii pierwszego roku, zrobiłam 2 nowe dla siebie rzeczy, które otworzyły zupełnie nowe rozdziały. To forum (jestem tutaj od 6 grudnia) oraz portal społecznościowo-randkowy, na którym zawieram sporo znajomości, także tych dziwnych, o których w innym miejscu pisałam
Myślę, że wiele osób nie zwraca uwagi na konkretny rok, nie uważa tego za istotne i dlatego też może tak być. W życiu można znaleźć tysiąc innych powodów dla których np. coś się kończy w danym roku. Ale wyliczenia mogą pokazać kiedy los sprzyja, a kiedy nie. Ale nie każdy z nas wierzy w numeorlogię czy magię