12-07-2022, 23:14
5 jest trudna, bo jest taka rozchwiana, jakby na rozstaju dróg i wiele z tych relacji "rozjeżdża się". 5 jest między JA a INNI w numerologii i ma w sobie chaotyczność, niepokój, nerwowość. Takie związki są karmiczne jak w Tarocie Koło Fortuny - wiele emocji, rozchwiania, trzeba wiele trudu by to zachować, walczyć o codzienność, o wspólne relacje czy to w związku czy z przyjacielem, rodzicem itp.
9 są trudne karmicznie bo 9 to związek - lekcja. Czasami jedna osoba dosłownie jest chora i ta druga jej pomaga, dźwiga ten ciężar. Często taka relacja jest DLA INNYCH, czyli w to wchodzi bycie dla innych, kosztem czasu dla siebie. To jest końcowa wibracja, wiele wnosi, nie da się jej zapomnieć, ale jest niesamowicie trudna. Mam też taką i ona potrafi dać popalić.
Z 9 jest tak, że albo jest na chwilę, narobi bałaganu jak tornado i znika albo ciągnie się przez życie i daje popalić. Trudno zapomnieć, zerwać to. Jest trudno... Uf...
Zapraszam kiedyś jeśli będziesz chciała coś sprawdzić
Pozdrawiam magicznie
9 są trudne karmicznie bo 9 to związek - lekcja. Czasami jedna osoba dosłownie jest chora i ta druga jej pomaga, dźwiga ten ciężar. Często taka relacja jest DLA INNYCH, czyli w to wchodzi bycie dla innych, kosztem czasu dla siebie. To jest końcowa wibracja, wiele wnosi, nie da się jej zapomnieć, ale jest niesamowicie trudna. Mam też taką i ona potrafi dać popalić.
Z 9 jest tak, że albo jest na chwilę, narobi bałaganu jak tornado i znika albo ciągnie się przez życie i daje popalić. Trudno zapomnieć, zerwać to. Jest trudno... Uf...
Zapraszam kiedyś jeśli będziesz chciała coś sprawdzić
Pozdrawiam magicznie