Dziękuję Ci bardzo za wróżbę Nie szukam niczego romantycznego ani seksualnego z Panem, obecnie raczej lubimy sobie pogadać o uczelni i ponarzekać na jej wady, albo pomagam mu w jakiś projektach, ewentualnie jest dobrym źródłem ploteczek co tam w naszej branży słychać Wydaje się być bardzo niedojrzały i też mi się wydaje, że raczej gada z wieloma osobami, w tym dziewczynami. Bardziej jest dla mnie intrygujący pod kątem intelektualnym, ale po czasie jednak strasznie męczący. Ale cieszę się, że nie ma tu żadnych złych intencji - pozostawię ten kontakt luźnym tak jak jest
Jeszcze w ogóle w edycji pozwolę sobie jedną rzecz nadmienić, bo strasznie to dla mnie ciekawe. W rozkładach czy numerologii Pan wychodzi bardzo seksualny, a jak wcześniej mieliśmy znajomość to wydawał się być pruderyjny, bardzo powściągliwy. Reagujący obrzydzeniem na obściskujące się pary, czy kobiety, które go podrywały w celach seksualnych. Więc albo mówił jedno, a czuł drugie, albo chciał dobrze wypaść
Jeszcze w ogóle w edycji pozwolę sobie jedną rzecz nadmienić, bo strasznie to dla mnie ciekawe. W rozkładach czy numerologii Pan wychodzi bardzo seksualny, a jak wcześniej mieliśmy znajomość to wydawał się być pruderyjny, bardzo powściągliwy. Reagujący obrzydzeniem na obściskujące się pary, czy kobiety, które go podrywały w celach seksualnych. Więc albo mówił jedno, a czuł drugie, albo chciał dobrze wypaść