08-04-2023, 15:08
Witaj Obserwator
Pytanie:
Czy mogłabyś sprawdzić, czy mogę/powinienem coś zrobić, aby zrealizował się duży biznes?
As Mieczy - Nic nie rób. Ten biznes o którym myślisz sam się realizuje. Jest jak sprawny mechanizm zegarowy, formalnie nic nie można przyspieszyć. Minuta trwa 60 sekund, tak stanowi ustalony porządek.
Zresztą Ty to byłbyś jak piąte koło u wozu. Nad tym biznesem czuwa już "Czterech".
Czy po prostu nie mam, na to żadnego wpływu?
6 Monet - Masz wpływ, wyrównaj rachunki.
Cały czas zalegasz ze spłatą.
W końcu i tak zapłacisz, ale jeśli to zrobisz wcześniej, to jakimś cudem ( poza ustalonym porządkiem) to przyspieszysz.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Pytanie:
Czy mogłabyś sprawdzić, czy mogę/powinienem coś zrobić, aby zrealizował się duży biznes?
As Mieczy - Nic nie rób. Ten biznes o którym myślisz sam się realizuje. Jest jak sprawny mechanizm zegarowy, formalnie nic nie można przyspieszyć. Minuta trwa 60 sekund, tak stanowi ustalony porządek.
Zresztą Ty to byłbyś jak piąte koło u wozu. Nad tym biznesem czuwa już "Czterech".
Czy po prostu nie mam, na to żadnego wpływu?
6 Monet - Masz wpływ, wyrównaj rachunki.
Cały czas zalegasz ze spłatą.
W końcu i tak zapłacisz, ale jeśli to zrobisz wcześniej, to jakimś cudem ( poza ustalonym porządkiem) to przyspieszysz.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Chodź, nie bój się, zobaczysz coś moimi oczami
Pozwól mi spojrzeć swoimi a powiem jak Ty to widzisz
" By poznać Boga potrzebujesz tylko matematyki, fizyki i języka obcego, reszta jest zbędna..."