19-12-2024, 21:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-12-2024, 21:58 przez RestlessMan.)
(14-12-2023, 19:43)Hazar napisał(a): Witaj RestlessMan
Pytania: prognozę na 2024-w aspektach
aura ogólna
Rycerz Buław, XIV Umiarkowanie, 9 Monet - Chwilami może być gorąco i nerwowo, może być trudno zapanować nad emocjami, ale to będzie tylko przez moment. Pokazuje się wewnętrzna wstrzemięźliwość i dojrzałość. Tak jakbyś już wiedział, że czasami warto odpuść i nie szarpać się z ludźmi czy losem, tylko przejść spokojnie obok. Wzrośnie wewnętrzna pewność i skupienie na karierze. Pokazuję się, że twoje barki są już w stanie unieść wszystkie przeciwności losu. I będziesz to robił to z wdziękiem.
uczucia
Paź kielichów, 5 buław - Zakochasz się na amen, jak nastolatek, ale nie będziesz chciał tych uczuć, będziesz próbował to zdusić jeszcze w zarodku. Niestety więcej będzie z tego szkody dla Ciebie niż pożytku. Kocioł będziesz miał w głowie jak w chatce Baby Jagi.
Dołożenie 7 Buław. Wybranka nie będzie spełniać twoich warunków i również skutecznie będzie się przed Tobą bronić. Czyli zwyczajnie, możliwy uczuciowy mezalians. Dodatkowo możliwa spora różnica wieku.
praca/finanse
10 buław, 3 monety, Paź monet - Może być ciężko na początku, tak jakbyś na swoje plecy wziął trochę za dużo zobowiązań ale podwiniesz rękawy i weźmiesz dodatkowe "fuchy". To pozwoli zrównoważyć finanse, a nawet coś odłożyć na gorsze czasy. Na koniec roku możliwe wyróżnienie i nagroda finansowa. Pokazujesz sie z "dyplomem".
Nadchodzący rok pokazuje, że jednak umysł będzie kierował twoim postępowaniem.
Chociaż to twoje piękne serce będzie drżało gotowe by ofiarować kielich nektaru, to głowa przyłoży mu ze dwa razy pałka i będzie próbować wybić mu miłosne uniesienia.
Postępuj mądrze, ale nie krzywdź swojego serca za bardzo, niech kocha, cudownie będzie kochać, bezwarunkowo.
Wszystkiego Dobrego
Hazar
Wracam z weryfikacją, to był rok zmian i przemian, który pokazał miejsca, relacje i ludzi którzy realnie zostali w moim życiu.
Uczuciwo było stabilnie do teraz, bo chyba znalazłem się między młotem a kowadłem i nie wiem co wybrać, jakie kroki podjąć...
W pracy ten rok na plus, stabilizacja i lepsze zarobki, ugruntowanie poprzenich lat pracy i wysiłku.
Podsumowując Twoja prognoza jak zawsze pięknie trafiona w punkt.